Akbank reklamı çok sağlam 😉
Hakikaten çok sağlam reklamlar. Yalnız bugün sevgili Atalay ile de konuşmuştuk: reklamı yapılmak istenen bankadan ziyade reklamın kendisi daha ön planda. 😆 Akbank'tan ziyade kareografiye daha çok yoğunlaşıyor insanlar, değil mi?fulya_m_o_r demiş ki:Akbank reklamı çok sağlam 😉
hehe kesinlikle =)mystery_ demiş ki:çizzinin reklamı güzel ya. adam aç bir şekilde lokontaya gelir. tavuk kanadı siparişi verir, acale olmasını ister. ama daha tavuk canlı bile yakalanamamıştır filan filan..
ozgurv demiş ki:ben domestosun reklamına bayılıyorum şu sıralar hele ordaki mikrop süper yaaa...
"kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm"
kesinlikle o kızlar çok sevimli öpücüğe boğmak istiyosun onları ya yerim ben 🙂_KehaneTEmre_ demiş ki:Turkcell in yılbaşı reklamında oynayan piyano çalan küçük kız ve piyanonun üstünde şarkı söyleyen küçük kız .. çok harika reklam , ne tatlı o kız ya 😆 yanaklarını sıkasım geliyor...
_KehaneTEmre_ demiş ki:Turkcell in yılbaşı reklamında oynayan piyano çalan küçük kız ve piyanonun üstünde şarkı söyleyen küçük kız .. çok harika reklam , ne tatlı o kız ya 😆 yanaklarını sıkasım geliyor...
kemancii demiş ki:ozgurv demiş ki:ben domestosun reklamına bayılıyorum şu sıralar hele ordaki mikrop süper yaaa...
"kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm"
evet bende bayılıyorum bu reklama.. 😀
mikrop ama çok şekerr eheuehe
bide casper bilgisayar reklamı varya oda çok hoş bian adam farenin yerine geçiyo falan 😀
hulyaengm demiş ki:_KehaneTEmre_ demiş ki:Turkcell in yılbaşı reklamında oynayan piyano çalan küçük kız ve piyanonun üstünde şarkı söyleyen küçük kız .. çok harika reklam , ne tatlı o kız ya 😆 yanaklarını sıkasım geliyor...
aksine... hayatımda izlediğim en antipatik reklam desem abartmış olmam sanırım.
reklamlarda küçük çocukların oynatılmasına üstelik pembe yanaklı, mavi gözlü vs çocukların oynatılmasına sonuna kadar karşıyım. bu şekilde birtakım kişilere çok çekiçi gelse de reklam, bana her zaman itici gelmiştir. kısacası tüyler ürperten, sinir bozan bi reklam bana göre...