shine demiş ki:turkcell reklamları gıcık oluyor genelde. iştecell muhabbetini de hiç komik bulmuyorum. hele şu gece yarısı, köyde yaşayan şivesiz konuşan, formayla ödev yapan -hiç gerçekçi olmayan- kıza daha çok sinir oluyorum.o zaten bir başyapıt(!)
penguen takipçisiysen eğer "patates baskı" köşesinde baya bi eleştiriyorlar o reklamı
didi_in_chains demiş ki:Şu sakız reklamı "chewy" sanırsam çok gıcık yahu.
hasanayvenli demiş ki:peuguet'nun son reklamı mükemmel 😀
izleyin bi şekilde
🙂
ya ben peuguet dedim ama acaba nissanın reklamımıydı ohulyaengm demiş ki:nissan'ın reklamını izleyenler var mı aranızda. mükemmel bi reklem olmuş. hatta son zamanlarda izlediğim en süper reklam diyebilirim. zeka kokan ve şiddetle izlenmesini tavsiye ettiğim bi reklam. tebrikler
hasanayvenli demiş ki:hasanayvenli demiş ki:peuguet'nun son reklamı mükemmel 😀
izleyin bi şekilde
🙂
ya ben peuguet dedim ama acaba nissanın reklamımıydı ohulyaengm demiş ki:nissan'ın reklamını izleyenler var mı aranızda. mükemmel bi reklem olmuş. hatta son zamanlarda izlediğim en süper reklam diyebilirim. zeka kokan ve şiddetle izlenmesini tavsiye ettiğim bi reklam. tebrikler
benim bahsettiğim reklamda arabanın arka camında iki böcek bişiler yapıyodu araba da sallanıyodu 😀
bence sen de benim dediğimi izlemelisin 🙂hulyaengm demiş ki:hasanayvenli demiş ki:hasanayvenli demiş ki:peuguet'nun son reklamı mükemmel 😀
izleyin bi şekilde
🙂
benim bahsettiğim reklamda arabanın arka camında iki böcek bişiler yapıyodu araba da sallanıyodu 😀
yazdıklarından pek bişey anlamadığıma göre
aynı reklamdan bahsetmiyoruz 🙂
ama eminim senin tavsiye ettiğin reklam da güzeldir 🙂
bu arada youtube.com'a baktım nissan'ın reklamı var.
bence izlemelisin gerçekten çok zekice yapılmış bi reklam...