darksideofthemoonnn demiş ki:yaw alma stagg dinle beni..ben taklidim die bas bas bağırıyo gitar.her ii gitarı taklit ediyo..git bi cort al ewashbrun al o paraya..mesela les paul seviyosan washburnün idol serilerine yada cort m.ama stagg alma parana yazık
Romulus_Augustus demiş ki:stagg ler o kadarda kötü değil bence arkadaşım strat kopyasısı kullanıyo ve memnun
Romulus_Augustus demiş ki:stagg ler o kadarda kötü değil bence arkadaşım strat kopyasısı kullanıyo ve memnun
mavibulut demiş ki:bu başlığın olduğunu bilmiyordum,bende de stagg L-350 mevcut. senfoni müzikten almıştım,adamlar les paul ları görünüş olarak çok iyi taklit etmişler..benim beğenmediğim tarafı kol gibi bi klavyesinin olması 🙁 o zamanlar les paul aşığı olduğum için hemen almıştım.keşke epiphone alsaymışım..neyse ,http://www.senfonimuzik.com/default.asp?mID=samples&pID=Elektro , buradan stagg in taklitçi zihniyetini görebilirsiniz... 😆 😆
hautparleur demiş ki:bi kere gibson ve epiphone diyerekten gibson sahiplerini bi aşşağıladın 🙂) bence j&d les paullere bak..fiyatları epiphonedan çok ucuz fakat kalitesi ve işçiliği epiphone kadar var,hatta daha iyi bile bazıları..yani bile bile lades yapma Stagg gitarlarla...