_RiveRwind_ demiş ki:Ulan ben mi yanlış filmi izledim dedim yorumları okuyunca, çok komik Star Wars ya da ben mi aşağılıyorum anlamadım. Deynek bir film yani ben izlerken "oeehh" dedim. Pek tabi ki Dünyayı Kurtaran Adam'dan iyidir kat kat ama ne bileyim işte. Fason bence.
_RiveRwind_ demiş ki:Ulan ben mi yanlış filmi izledim dedim yorumları okuyunca, çok komik Star Wars ya da ben mi aşağılıyorum anlamadım. Deynek bir film yani ben izlerken "oeehh" dedim. Pek tabi ki Dünyayı Kurtaran Adam'dan iyidir kat kat ama ne bileyim işte. Fason bence.
JediMaster demiş ki:"Eşek Ne Anlar Hoşaftan ! " 😀
Eheuhe bunun olacağını biliyordum gerçi güzel bir dille olmuş o yüzden helal diyorum. ("Bu" derken kastım karşılık geleceğiydi 😀)Kount demiş ki:"Komik" derken mizahi bir yönünün olduğunu belirtmeye çalıştıysan, ona katılırım. Ama öyle bir yazmışsın ki, bence sen film klasikleri arasına giren bir filmi "komik" diye nitelendirmişsin. Bu durumda, JediMaster'ıma katılıyor, ve iyi bir Padawan olduğumu gösteriyorum.
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace'den önce ilk üç bölüm(4-5-6 yani) Türkiye'de vizyona girmişti, sanırım buradakiler özellikle filmin fanları tüm bölümleri sinemada izleme şansı bulmuştur.CedriX demiş ki:Ha burda ki cogu arkadasin da ilk 3 filmi sinemada izleme sansi olmamistir ama tabi filmi normal dvdde sevilebilir 🙂
thesuspect demiş ki:80 de çıkan hasbro collection posterini , kaza ile yırtmış olan kardeşini asla affetmeyen biri anlayamaz.🙂