darthseth demiş ki:"Eşek ne anlar hoşaftan"SlipKnoTGirL demiş ki:öve öve bitiremediler izledim bi boka benzemiyo.bu adamlar jedimıydı neydi? bu saçmalığa inanan ve bende onlar gibiyim diye onlara özenen gençliğe yazık!
O kadar 😀
darthseth demiş ki:"Eşek ne anlar hoşaftan"SlipKnoTGirL demiş ki:öve öve bitiremediler izledim bi boka benzemiyo.bu adamlar jedimıydı neydi? bu saçmalığa inanan ve bende onlar gibiyim diye onlara özenen gençliğe yazık!
yok kenarda köşede hala oyuncakcılarda var. ama herkes 3.uncu bölümü bekliyor.ithalat için 🙂 senatör palpatine = darksith lord(yani imparator)uyesizadam demiş ki:Olmaz böle şey yaaa antika oyuncakçılarına baksam bulabilirmiyim?Bu arada bi sorum var senatör palpatine aslında kim bi türlü çözemedim.
yapma yahu 🙂 kardeş zaten bunu lucas 96 dan bu yana anlatıyo 🙂uyesizadam demiş ki:İkinci filmin kurgusunu ben size anlatayım anakin'nin 2 çocuğu olacak.Vader'a dönüşecek.Palpatin gücün karanlık tarafına geçerek İmparator olacak.Klon savaşları asıl bu bölümde meydana gelecek...Bu film Star Wars serisinin en önemli anahtarı olacak.Ayrıca başka bir senaryo kullöanmaları mümkün bile olamaz.İZleyince benim sözlerim aklınıza gelecek...
Soulforged demiş ki:off ya fragmanda bi yerde de yoda gene kılıcı çıkarıyodu. acaba dookuyu falan mı kesiyo orda?