CHRONOS demiş ki:Darthseth hiç Galaxies oynadın mı? Abi oynamak istiyorum kafa basmayacak diye korkuyorum 🙂
Veya oynayan varmı diye de sorulabilir tabi 🙂
Cursed-One demiş ki:s_hifty demiş ki:hım şimdi önceden izlemiştim ve beğenmiştim ama sadece 1. ve 2. bölümü yeniden hafta sonu aldım ve izledim yanlız kafamı karıştıran birşeyler var bunun tarihi eskiye dayanıyor galiba bana biri anlatabilrmi yaşımız tutmuyor napalım birde haluk ağbi senin nickin star wars la alakası varmı bu arada büyüyünce jedi olmaya karar verdim 😛 bu filmin türü nbe yani mesela lotr frp bu nedir bi zahmet yeni bir fan doğuyorda
ya asıl star wars şu an episode 4,5,6 diye geçeni senin izlediğin 1 ve 2 sonradan gayet hoş görsel efektlerle bezenmiş versiyonları. sonradan çekilenler imparatorluğun kuruluşunu darth vader ın nası karanlık tarafa geçtiğini filan anlatıyor. yani anlayacağın tarihi eskiye dayanıyor. bu arada özellikle episode 2 yi izlerken görsellik baya güzel. en azından bi kere sırf mekan için izlemek lazım. bu arada filmin türü açık ve net aslında bilim kurgu nun hasıdır kendisi. Bi zamanlar starwars fanıydım ama şu anda sadece aşırı seviyorum diyebilirim.
SlipKnoTGirL demiş ki:öve öve bitiremediler izledim bi boka benzemiyo.bu adamlar jedimıydı neydi? bu saçmalığa inanan ve bende onlar gibiyim diye onlara özenen gençliğe yazık!
SlipKnoTGirL demiş ki:öve öve bitiremediler izledim bi boka benzemiyo.bu adamlar jedimıydı neydi? bu saçmalığa inanan ve bende onlar gibiyim diye onlara özenen gençliğe yazık!
corvus demiş ki:SlipKnoTGirL demiş ki:öve öve bitiremediler izledim bi boka benzemiyo.bu adamlar jedimıydı neydi? bu saçmalığa inanan ve bende onlar gibiyim diye onlara özenen gençliğe yazık!
valla sevgili slipknotwhatever , ben şahsen , nacizane 1978 den beri , bu jedi şeysine tapıyorum. tepki alacağını bile bile neden böyle bir üslupta , bu foruma böyle gereksiz bir mesaj bıraktınki?
Kesinlikle haklısın dostum aynı şey bendede var bi keresinde pdamın duvatlarını star wars kaplamalarıyla kaplamaya karar vermiştim.Ama kıyamet kopmuştu.Ha bu arada İzmirde star wars oyuncaklaaaarı nereden bulabilirim.Özellikle Jar jar bings bana lütfen yardım edin yoksa deliricem...Jizzy demiş ki:Kardesim ve ben Star Wars la yatip Star Wars la kalkiyoz, her gün bi Star Wars filmi izlemzsek o gün ruh gibi dolaniyoz ortada, annem-babam cok üzülüyorlar bu duruma, siyirdik falan zannediyorlar🙂
valla bulsan bulsan toys r us da bulursun. ama sanırım onlarda yeni bölüm nedeni ile yeni oyuncaklar ithal etmiyorlar. geçen gün bende yeni konsey üyeleri varmı diye baktım. star wars namına hiçbirşey kalmamış 🙂uyesizadam demiş ki:Kesinlikle haklısın dostum aynı şey bendede var bi keresinde pdamın duvatlarını star wars kaplamalarıyla kaplamaya karar vermiştim.Ama kıyamet kopmuştu.Ha bu arada İzmirde star wars oyuncaklaaaarı nereden bulabilirim.Özellikle Jar jar bings bana lütfen yardım edin yoksa deliricem...Jizzy demiş ki:Kardesim ve ben Star Wars la yatip Star Wars la kalkiyoz, her gün bi Star Wars filmi izlemzsek o gün ruh gibi dolaniyoz ortada, annem-babam cok üzülüyorlar bu duruma, siyirdik falan zannediyorlar🙂