Steve Vai (prof soytarı)

Oha başlık çok iyiymiş. Neredeyse kaçırıyormuşum 😮😃

Steve o kadar naif, tatlı bir çiçek çocuktur ki; başlıktaki bu şiddeti görse gece üzüntüden uykusu kaçardı.
Renkler ve zevkler gayet tabi tartışılır. Her fikre, inanca da saygı duyulması gerekmiyor. Ama bireylere saygısızlık kabul edilemez.

Ortamı da germeyin, 6 senedir inşaat sektöründeyim alayınızı sıva harcına katarım. 😂

Şimdi güzel güzel tartışalım Steve Vai'ı🤘
Ben hayatımda 2 kere izledim. O bizim gibi değil. O akşamları eline gitarı alıp günlüğünü şarkılarıyla tutan tam bir sanatçı.
Sanatçı olduğu için kitleleri provoke etmek, beğenilmek, kendini satmak gibi kompleksleri var. Onlar olmasaydı zaten adını bilmezdik evde kendi kendine çalıyor olurdu. Bu 3 gitar gösterisini 1 kere canlı izledim. Yani gösteri o...

Şu konuyu biraz önce gördüm ve yüzüm biraz gülümsedi. Bunun için ayrıca teşekkür ederim =)
Ama gerçekten tüm hislerime tercüman olmuş yazan arkadaşlar. Ben nezaket sınırlarını aşmamak için yazmiyordum ama her mesaja 2000-2010 yılları piyasasina göre olan ikinci el motosiklet fiyatlarını yazarak neyi amaçladığını hiç çözemiyordum mesela.. motosiklet piyasasına hakim olmaya çalışmak ne kazandiriyordu mesela? Gerçek yaşını saklamaya çalışmak mı? Ben 20li yaşların başında olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ama çok da değil hiç üzerinde durdugum bir mevzu değil. Ama ben de diğer arkadaşlar gibi bazı problemlerin oldugunu düşünüyorum. Umarım çözersin bir gün.
Bu arada Steve Vayi de değil Vay. 88 model Jem kullanmis bir vatandaş olarak belirtmek istedim...
🤣🤣🤣
Sen önce yaşını görünür yap gerçek yaşını ama, sonra ben de yaşına göre cevap vermeye değer misin değmez misin ona göre karar vereyim, tamam mı evladım ?.

Benim yaşımı merak ediyorsan profilde yazıyor.

Son düzenleme:
İyiydi, her zaman itici tavırları vardı, müziği (benim için) gittikçe çekilmez hale geldi, müziği çekilmez hale geldikçe tavırları hiç çekilmez hale geldi…
İnsanın kumaşında yok ise ne yapsa boş.
Baktı ki rezilliğin 1'i 1000 para ediyor o halde devam.

Bizim Türk milletine ne dayasalar tutuyor sonuçta çünkü seçicilik yok.

Transformers adlı filmi bire bir ilk çeken Türk olsaydı burun kıvırırlardı.

Lost, game of thrones gibi osuruk dizilerin nasıl da müdavimi olanlar vardı, çünkü "şimdi bu popüler, sizlerde sualsiz izleyeceksiniz" dermişcesine lanse edilince ne yapsın bizimkiler de ? tabiki sürüye ayak uydurdular.

Gösterilerde pichacu ile koşup parkta sallanıp oyun oynayan, yakalanınca da hüngür hüngür ağlayan 20'li yaşlarındaki bebeler tarafından şimdi müziğin ne olduğu öğretiliyor 30 yıldır rock dinleyen birine.

Dünya'da her şeyin bir alıcısı vardır. Hiç tekstil atölyesine gittiniz mi? Aynı kumaşın üzerine timsah dikerler yurtdışına yollarlar 100 euro. Bayrampaşa pazarına yollarlar 50 lira. Bu her konuda böyle. Piyasada ürünler var sen hangisini tercih edersen. Gitar için de geçerli. 8000 pounda satılan Gibson SG var mesela. Türkiye vergisi ile 1 milyon Türk lirasına yaklaşır herhalde fiyatı. Napayım yani şimdi ana avrat söveyim mi? Ve alıp kullanan var bu gitarı. Ben görünce bu ne len derim. Başkası ağzının suyu akarak bakar. Müziğe de bir ürün gözüyle bakarsan birebir uyar bu. Boşver hayat kısa.

8.000 pound 700 bin TL falan galiba şuan ve Amerika'dan Avrupa'ya gidince de pahalı oluyor.
Bahsettiğin gitarlar en azından evladiyelik kaya gibi gitarlar ama şu 500 bin TL istenen 30 yıllık vai sigature gitarda ıhlamur gibi ucuz ve yumuşak ağaç kullanılmış. bolt-on bağlantı bide.
Bahsettiğin 8 bin pound dediğine göre İngiltere'ye girdiği içindir. Vergisini çıkartırsak Amerika'da 5.000, max 6 bin pound falandır.

30 yıllık ibanez için 500 bin TL verecek parası olan adam Amerika'ya uçup o paraya dediğin gitarları alır, ben olsam öyle yapardım çünkü. Sonuç signatur olup mağazada satılmış geçmişi olan bi gitar, vai'nin kendi gitarı gibi para istenmesi saçmalık.
Bide vai kim ki ?.

Sonuçta koleksiyon değeri olan araba, motorsiklet, gitar söz konusu olunca bu işi Amerika domine eder. Ama Japon için bi koleksiyon değeri pek olmuyor öyle abartılı fiyatlara.

Terminatör 2'de Arnold'un kullandığı Fat boy harley'den gördüğüm de oluyor ilanlarda, fiyatı biraz fazla olsada abartı değil.
Şimdi Arnold'un filmde kullandığı modelin aynısı diyerek 10 milyon mu yazalım ?
yada ben milyoner olsam Arnold'un hayranı ve Harley'in tutkunu olduğum için 10 milyon mu verecektim ? tabi ki hayır.
Bi gitar için 5-6 bin dollardan sonrası saçma bi masraf benim görüşüm.

Son düzenleme:
Laf olsun diye söylemiyorum ama gerçekten 3 gündür süper stresli geçiyor zamanım, yüzüm gülmüyor hatta ter döküyordum durdugum yerde..
Şu konuyu biraz önce gördüm ve yüzüm biraz gülümsedi. Bunun için ayrıca teşekkür ederim =)
Ama gerçekten tüm hislerime tercüman olmuş yazan arkadaşlar. Ben nezaket sınırlarını aşmamak için yazmiyordum ama her mesaja 2000-2010 yılları piyasasina göre olan ikinci el motosiklet fiyatlarını yazarak neyi amaçladığını hiç çözemiyordum mesela.. motosiklet piyasasına hakim olmaya çalışmak ne kazandiriyordu mesela? Gerçek yaşını saklamaya çalışmak mı? Ben 20li yaşların başında olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ama çok da değil hiç üzerinde durdugum bir mevzu değil. Ama ben de diğer arkadaşlar gibi bazı problemlerin oldugunu düşünüyorum. Umarım çözersin bir gün.
Bu arada Steve Vayi de değil Vay. 88 model Jem kullanmis bir vatandaş olarak belirtmek istedim...
Eeeee ne istiyorsun peki ?
88 jem gitarın var diye benim bundan etkilenmiş olmam mı gerekiyor ?
madalya mı takayım ?.
Vai'nin konserine bedava götürseler ve bide kuliste tanıştırmayı teklif etseler kabul etmeyeceğim bi vitaminsizin adına üretilip mağazada parayı veren herkesin sahip olabileceği gitara sahip olunca boyun mu uzadı ?.
Benim için hiç olanlar senin için ideal miş, demek 😄

images.webp

Bu sitenin hastasıyım. Her girdiğimde ayrı numunelik paylaşım ve hadiseler var. Çok güzide bir tımarhane burası.
Hastası olunacak bi site değil ama gitarı var diye bu siteye üye olup "otorite" diye yutturulmuş bi çelimsiz Soytarının avukatlığına soyunup 30 yıldır rock-metal dinleyen birine 25-30 yaşındaki özentileri ayar vermeye kalkmaları daha bi numunelik bence.

Vai dinlemediğini belirtiği halde 30'lu yaşların başında olan bi maho "seni yok ederim çocuk" deyip tehdit mafyacılık oynuyor. beni 20 yaşında falan sandı galiba köyizmir bebesi.
Hemen geri vites yaptı zaten.
Kafa dengi adamlar bulunup müzik yapamamıyorsam doğru bilinen bazı yanlışları düzelteyim dedim şimdilik 😄
Tayt gibi pantolon giyenler, 8 yaşındaki kız çocuğu gibi saçını tepede topuz yapanlar, maho'lar ile müzik yapılmaz zaten.

Forumda LA'da yaşayanlar kesin vardır, onlara buradan çağrıda bulunuyorum: Steve Encino'da yaşıyormuş (fena muhit değil bu arada). Biriniz lütfen Encino'ya gidip Steve'in elini kırabilir mi?

Yoksa @Tozlu_Rock bizi dövecek.
Sen kapının önüne 1 kap su, imkanın el verdiği kadar da artan yemekler olursa koy da başka bişey istemem.
Araban var ise de soğuk havalarda önce kaputa bikaç tokat atıp bin, hepsi bu kadar.

Hadi başlığı yönetime sildirelim ve @Tozlu_Rock'ı da banlatalım.

Atatürk düşmanı ampülcüler dolları 8 TL'den 38'e 5 kat arttırdı ama, Atatürk'ün 6 ok'una oy veren milliyetçi/Atatürkçü geçinip muhalif rolü yapan gitar çalanların gitarlarına 2 kata yakın fiyat çektiklerini veya her resmi bayramlarda toplanıp kendilerine "Türkchopper" diyen ama chopper'ın ne olduğunu bilmeyen özenti soytarıların Atatürk bayrakları takıp sürdükleri ve ederi 150, max 200 bin olan 20-25 yıllık vt750, vtx1300 gibi osuruk Japon hurdası tipsiz motorlar için sarı sitede nasıl da 5 yıllık 1700cc canavar gibi Harley-Davidson parası 700 bin istedikleri ilanlardan (örnek: 2010 Renault clio için 2020 model Audi A5 fiyatı yazmak gibi) çok iyi biliyorum milliyetçileri ve Atatürk'çüleri.
İş üçkağıda gelince 6 ok'çular açık ara önde gidiyorlar ampülcülerden.
Ben de hep 6 ok'a oy veriyorum ama neyseki üstte yazdıklarım gibi değilim, olmam da.

Bu son paragrafı şimdi gördün. Ampülcüler diye adlandırdığın kişilere bu düşüncelerini ileteceğim.
Tam da çatır çutur uçan kuşa soruşturma açıldığı bu dönemde...

Hadi başlığı yönetime sildirelim ve @Tozlu_Rock'ı da banlatalım.

Bu son paragrafı şimdi gördün. Ampülcüler diye adlandırdığın kişilere bu düşüncelerini ileteceğim.
Tam da çatır çutur uçan kuşa soruşturma açıldığı bu dönemde...
Elinden geleni ardına koyma. Yaşadığım şehirde kafa dengi adam varsa iletişim kurmak, müzik yapmak için üyelik açtım burada, yoksa meraklı değilim senin/sizin gibilerle aynı ortamda olmaya.
Garaj müzik yenilenmeye gidip berbat etmeseydi sizin gibilerin varlığından haberim olmayacaktı daha.

Siyasi konuda da beni haklı çıkardın bu arada.

Yaşadığım şehirde kafa dengi adam varsa iletişim kurmak, müzik yapmak için üyelik açtım burada, yoksa meraklı değilim senin/sizin gibilerle aynı ortamda olmaya.
Tekirdağ'lıları iyi tanırım. Çok da sevdiğim saydığım dostlarım vardır orada. Sen bu davranışlarınla oralarda arkadaş bulamazsın.

Yaşadığın yer de afedersin ama bok gibi bakımsız yazlıktan bozma otoban kenarı kamyoncu durağı bir yer. Her geçişimde de hız cezası yiyorum.

Açtığım başlıkta yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım bu arada, dansöz gibi kıvırmam, silmem merak etme 😉

Ben onu gece gece seni ağlatmamak için sildim. Okuyan okudu onu.

Tekirdağ'lıları iyi tanırım. Çok da sevdiğim saydığım dostlarım vardır orada. Sen bu davranışlarınla oralarda arkadaş bulamazsın.
Ben de tanıyorum Tekirdağ'lıları. Senin arkadaşlarını bilmem ama benim tanıdıklarım 5 para etmez menfaatçi hepsi.. Arkadaş aramıyorum, senin ve arkadaşların gibileri de aramıyorum.
Kendim gibi dürüst ve mütevazi olan ama menfaatçi olmayan birilerini arıyorum.
İlanıma dönüş yapanlar olduğu zaman ilk görüşmede hareketlerinden konuşmasından bi bakışta anlıyorum o kişi ile olup müzik yapılıp yapılmayacağını.
Yaşadığın yer de afedersin ama bok gibi bakımsız yazlıktan bozma otoban kenarı kamyoncu durağı bir yer.
Ben yaşadığım yerde rahatım, sen merak etme 😉
Her geçişimde de hız cezası yiyorum.
Trafik cezalarına gelirsek de beter ol.
Yollar gereksiz hız için değil ulaşım için.
Ben 12 yaşımdan beri motor kullanıyorum 1 tek kaza yapmadım, 1 tane cezam olmadı hız yüzünden.
Kullandığım motor da 0'dan 100'e en fazla 4.5 saniye çıkan 330 kilo alet.
Ben onu gece gece seni ağlatmamak için sildim. Okuyan okudu onu.
Ne başka bi motorcu buldun da beni terk mi ediyorsun, bitanem ? 😄

Şaka bi yana iyi günlerim de oldu kötü günlerim de oldu/ halâ da oluyor ama sen hiçbir zaman ben olamazsın.

Para denilen şey miktarına göre zenginlik seviyesini belirler, insanı zengin yapar ama adam yapmaz.

Benim cenbimde bugün 500 lira olsa nasıl biri isem yarın piyangodan 500 milyon çıksa da yine aynı ben olurum, giydiklerim yine aynı olur, karşımdakine davranışım yine aynı olur, sadece motorsiklet sayısı artar ama peki ya sen ? 5 parasız kalsan ne olursun veya piyango çıksa nasıl biri olurdun ?.

Sizlerin iç çekerek imrendiğiniz hayatlar benim için hiç birşey ifade etmiyor.
Lüx tekne, son model lüx arabalar, pahalı otellerde tatil falan zerre gözümde yok.
Altımda güçlü bi motor, sırtımda çadır, cebimde de yakıtımı içkimi de rahat alıp içiyorsam gerisi boş benim için.
Bazen motoru bıraktığım yerden alırken az ileride duran zengin avcısı sosyete hatunların nasıl da baktıkları görmüyor değilim ama yağlı kuyruğu bırakmak istemezler.
2 teker zordur, kış günü bi yerleri üşür sonra.

Mesela sana piyango çıksa alacağın araba belli ama benim alacağım araba çok başka. Zaten o arabanın arkasını yolda düz tutamazsın sen.

Gelelim konu başlığına;

"Abartı ilanlar" da başlayan bi tartışmayı, konu başlığını meşgul etmemek adına buraya taşıdım sadece.
"Nedir bunun Vai düşmanlığı" diye merak ediyorsanız oradan başla okumaya. Bu arada bi düşmanlığım yok Vai için.
Sadece birileri fazla abarttığı için ben de biraz zarf atayım dedim sadece bakalım neler var. Sadece 2 tane adam çıktı bu başlık altında yazanlardan.

Aklınız sıra beni linçlemeye kalktınız ama aslında ne kadar kıskanç olduğunuzu belli ettiniz.
Steve Vai sevmiyorum diye aklın sıra beni gömüp üste çıkacaksın beni kötüleyip öyle mi ?
Satriani'yi de sevmiyorum ama O'nun için niye başlık açmıyorum ? çünkü O' sadece çalıyor, Vai gibi örtü altından komik şeyler çıkartıp alkış beklemiyor.
Bi başka üye gelip salça oluyor, beni 20 yaşımda sanıp tehdit ediyor (kendisi 30 yaşında ya çünkü, ondan) ağzının payını verilince de "ben Vai dinlemiyorum" diyor, yazdıkkarıma beğeni atıyor.
Senin yaptığın gibi sürü psikolojisine kapılmış sanırım.
Mal mülk sahibi olmak için para şart ama prensip sahibi olmak bedava ama itaat etmeyenler için tabii.

Sizler sistemin kölesi olduysanız bunun sorumlusu ben değilim sizsiniz.
Hesabımı başlatmak çağrısı yaparak ve siyasi tehdit yaparak sen kendi kalibreli belli ettin zaten.

Ben un'umu eleyip eleğimi asmışım da sen gelip 2 satır yazıp ağlatacaksın, öyle mi ? pardon da sen kimsin ?
Sen var varya benim geçirdiğim kötü günlere 1 hafta dayanamazdın ne anlatıyorsum sen ?.

Sen şimdi örtü altından bişeyler çıkarıp alkış kıyamet bekleyen koskoca Steve Vai'yi dinlediğin için yanına gelip senle fotoğraf çektirmek için gelen hatunların sayısı benimkilerin sayısından fazladır 😄
Klip çekimine denk geldiğim için klipte yer verip çekim sonu gidecekleri yemek için seni davet eden ünlü yapımcı sayısı da benimkinden fazladır ve sen de hepsini RET etmişsindir benim gibi 😄

Son düzenleme:

Geri