Tekirdağ'lıları iyi tanırım. Çok da sevdiğim saydığım dostlarım vardır orada. Sen bu davranışlarınla oralarda arkadaş bulamazsın.
Ben de tanıyorum Tekirdağ'lıları. Senin arkadaşlarını bilmem ama benim tanıdıklarım 5 para etmez menfaatçi hepsi.. Arkadaş aramıyorum, senin ve arkadaşların gibileri de aramıyorum.
Kendim gibi dürüst ve mütevazi olan ama menfaatçi olmayan birilerini arıyorum.
İlanıma dönüş yapanlar olduğu zaman ilk görüşmede hareketlerinden konuşmasından bi bakışta anlıyorum o kişi ile olup müzik yapılıp yapılmayacağını.
Yaşadığın yer de afedersin ama bok gibi bakımsız yazlıktan bozma otoban kenarı kamyoncu durağı bir yer.
Ben yaşadığım yerde rahatım, sen merak etme 😉
Her geçişimde de hız cezası yiyorum.
Trafik cezalarına gelirsek de beter ol.
Yollar gereksiz hız için değil ulaşım için.
Ben 12 yaşımdan beri motor kullanıyorum 1 tek kaza yapmadım, 1 tane cezam olmadı hız yüzünden.
Kullandığım motor da 0'dan 100'e en fazla 4.5 saniye çıkan 330 kilo alet.
Ben onu gece gece seni ağlatmamak için sildim. Okuyan okudu onu.
Ne başka bi motorcu buldun da beni terk mi ediyorsun, bitanem ? 😄
Şaka bi yana iyi günlerim de oldu kötü günlerim de oldu/ halâ da oluyor ama sen hiçbir zaman ben olamazsın.
Para denilen şey miktarına göre zenginlik seviyesini belirler, insanı zengin yapar ama adam yapmaz.
Benim cenbimde bugün 500 lira olsa nasıl biri isem yarın piyangodan 500 milyon çıksa da yine aynı ben olurum, giydiklerim yine aynı olur, karşımdakine davranışım yine aynı olur, sadece motorsiklet sayısı artar ama peki ya sen ? 5 parasız kalsan ne olursun veya piyango çıksa nasıl biri olurdun ?.
Sizlerin iç çekerek imrendiğiniz hayatlar benim için hiç birşey ifade etmiyor.
Lüx tekne, son model lüx arabalar, pahalı otellerde tatil falan zerre gözümde yok.
Altımda güçlü bi motor, sırtımda çadır, cebimde de yakıtımı içkimi de rahat alıp içiyorsam gerisi boş benim için.
Bazen motoru bıraktığım yerden alırken az ileride duran zengin avcısı sosyete hatunların nasıl da baktıkları görmüyor değilim ama yağlı kuyruğu bırakmak istemezler.
2 teker zordur, kış günü bi yerleri üşür sonra.
Mesela sana piyango çıksa alacağın araba belli ama benim alacağım araba çok başka. Zaten o arabanın arkasını yolda düz tutamazsın sen.
Gelelim konu başlığına;
"Abartı ilanlar" da başlayan bi tartışmayı, konu başlığını meşgul etmemek adına buraya taşıdım sadece.
"Nedir bunun Vai düşmanlığı" diye merak ediyorsanız oradan başla okumaya. Bu arada bi düşmanlığım yok Vai için.
Sadece birileri fazla abarttığı için ben de biraz zarf atayım dedim sadece bakalım neler var. Sadece 2 tane adam çıktı bu başlık altında yazanlardan.
Aklınız sıra beni linçlemeye kalktınız ama aslında ne kadar kıskanç olduğunuzu belli ettiniz.
Steve Vai sevmiyorum diye aklın sıra beni gömüp üste çıkacaksın beni kötüleyip öyle mi ?
Satriani'yi de sevmiyorum ama O'nun için niye başlık açmıyorum ? çünkü O' sadece çalıyor, Vai gibi örtü altından komik şeyler çıkartıp alkış beklemiyor.
Bi başka üye gelip salça oluyor, beni 20 yaşımda sanıp tehdit ediyor (kendisi 30 yaşında ya çünkü, ondan) ağzının payını verilince de "ben Vai dinlemiyorum" diyor, yazdıkkarıma beğeni atıyor.
Senin yaptığın gibi sürü psikolojisine kapılmış sanırım.
Mal mülk sahibi olmak için para şart ama prensip sahibi olmak bedava ama itaat etmeyenler için tabii.
Sizler sistemin kölesi olduysanız bunun sorumlusu ben değilim sizsiniz.
Hesabımı başlatmak çağrısı yaparak ve siyasi tehdit yaparak sen kendi kalibreli belli ettin zaten.
Ben un'umu eleyip eleğimi asmışım da sen gelip 2 satır yazıp ağlatacaksın, öyle mi ? pardon da sen kimsin ?
Sen var varya benim geçirdiğim kötü günlere 1 hafta dayanamazdın ne anlatıyorsum sen ?.
Sen şimdi örtü altından bişeyler çıkarıp alkış kıyamet bekleyen koskoca Steve Vai'yi dinlediğin için yanına gelip senle fotoğraf çektirmek için gelen hatunların sayısı benimkilerin sayısından fazladır 😄
Klip çekimine denk geldiğim için klipte yer verip çekim sonu gidecekleri yemek için seni davet eden ünlü yapımcı sayısı da benimkinden fazladır ve sen de hepsini RET etmişsindir benim gibi 😄