Herhangi bir kayıt mühendisine, ses teknisyenine ya da mesela kulağı olan birine sorabilirsiniz referans olarak.Kaynak, referans ?
Herhangi bir kayıt mühendisine, ses teknisyenine ya da mesela kulağı olan birine sorabilirsiniz referans olarak.Kaynak, referans ?
Kaynak, referans ?
Herhangi bir kayıt mühendisine, ses teknisyenine ya da mesela kulağı olan birine sorabilirsiniz referans olarak.
ek olarak şunu söyleyeyim gitardan bahsettiğiniz ağacın sesini gerçekten hissedecileceğiniz çok nadir amfi var öyle cipli lambalı amfilerle benim gibson var ton cayır cayır geliyor sesin ağaçtaki titrelimini hissediyorum . saptan çıkan ses sapın ortasında tizleşiyor gövdeye gelirken mid alıyor tam çıkmaya yakın basta eklenince muhteşem lespaul tonu oluşuyor diye birşey maalesef yok 🙂 bu tüm gitar ve enstrumanlar için geçerli .
Bravo.
Paylaştığınız slash tonları baya güzel ancak farklı, duymuyorsanız bu farkı ya da benim için önemli değil diyorsanız bu zaten anlaşılabilir ve de ok bir durum zaten. Dediğim gibi farklı yani, uzatmanın bir anlamı yok.
Bravo.
Paylaştığınız slash tonları baya güzel ancak farklı, duymuyorsanız bu farkı ya da benim için önemli değil diyorsanız bu zaten anlaşılabilir ve de ok bir durum zaten. Dediğim gibi farklı yani, uzatmanın bir anlamı yok.
Bu videodaki adam mesela Slash'in AFD albümünü kaydettiği eski Japon üretim Memphis Les Paul'ün (ki gofret gövde, bolt on neckli, sadece Les Paul şekilli bir gitardır, kaynak sorulursa sol tarafımda bir kopyası durmakta) ta kendisini bu ekipmana girse