Cirit demiş ki:Karşı olanlar, İslam emrettiği için karşı çıkıyorlar Nisa. Bunu anlamış olman gerekirdi. 😉
anladım elbette ama geçmiş mesajlarda yurtdışında sünnetli bir avuç insan kadar demişler de bende o yüzden yazdım hiç öyle değil yani 🙂
Cirit demiş ki:Karşı olanlar, İslam emrettiği için karşı çıkıyorlar Nisa. Bunu anlamış olman gerekirdi. 😉
Serdar213 demiş ki:Rasyonalizmden uzaklaşıyoruz.
Otobüs , tuvalet tren kıyaslaması yaparken dünyanın herhangi bir yerinde bahsettiğin objeleri gördün mü yoksa televizyonlardan gördüğün kadarıyla tahmin mi yürütüyorsun?
Aynı şekilde sünnetsiz nüfusun varlığını hangi bilimsel veriye göre söylüyorsun?
Cinsel yolla bulaşan hastalıkların hijyene önem verilmemesinden kaynaklandığını neden düşünmüyorsun ?
Serdar213 demiş ki:Tamam kardeşim ben pes ediyorum.Sor çocuğuna kesilip kesmeme konusunu, sen de sünnetliysen dirseğinden ordan burdan parça kestir orana diktir rahatla, herkes rahatlasın...
kunti demiş ki:Serdar213 demiş ki:Tamam kardeşim ben pes ediyorum.Sor çocuğuna kesilip kesmeme konusunu, sen de sünnetliysen dirseğinden ordan burdan parça kestir orana diktir rahatla, herkes rahatlasın...
konu benim çocuğum yada benim penisim değil 🙂 her ikiside ne seni nede başkasını ilgilendirmez. burası bir forum sayfası ve sünnetle ilgilide konu açılmış,herkezde görüşlerini dile getiriyor.ben şahsen gayet rahatım ama senin bir rahatsızlığın var ise bu sayfaya yazmazsın olur biter 😉
Ayrıca cok merak ediyorum ( bilmediğimden ) peygamberin sünnetli doğduğunu hangi kaynaktan edindiğimiz bilgilerle günümüze getirdik.
Serdar213 demiş ki:kunti demiş ki:Serdar213 demiş ki:Tamam kardeşim ben pes ediyorum.Sor çocuğuna kesilip kesmeme konusunu, sen de sünnetliysen dirseğinden ordan burdan parça kestir orana diktir rahatla, herkes rahatlasın...
konu benim çocuğum yada benim penisim değil 🙂 her ikiside ne seni nede başkasını ilgilendirmez. burası bir forum sayfası ve sünnetle ilgilide konu açılmış,herkezde görüşlerini dile getiriyor.ben şahsen gayet rahatım ama senin bir rahatsızlığın var ise bu sayfaya yazmazsın olur biter 😉
Senin penisinden bana ne.Sünnet kavramından rahatsız olan sensin... Hijyenik olup olmayacağını sanmak yada sanmamak yada etik olup olmaması gibi argümanlar etrafında dönüyoruz.
Ama sen haklısın çocuğuna sor yine de ...
kunti demiş ki:kişiler cahil olmayabilir fakat yapılam eylem cahilce ve cümleminde arkasında sonuna duruyorum.