kunti demiş ki:ByTar demiş ki:kunti demiş ki:amerikada doğan çocukların %60'ının sünnet edilmesi bana biraz şehir efsanesi geldi açıkçası.sünnetsiz olmak sağlıksız birşey olsa avrupa bu gün kırılıp dökülmüştü.idrar yolu enfeksyonu olmasın diye çocuğu sünnet ediyorsak kadınlarında göğüs kanseri olmasın diye göğüslerini alalım o zaman 😀 çocuk yaştaki birinin penisini kesmek o çocuğun kişilik haklarına tecavüzdür.idda ediyorum birisi bu yüzden annesinden babasından şikayetçi olsa davayı kazanabilir 🙂
kadınlarda göğüs bebeklerde beslenme açısından büyük önem taşır. verdiğin örnek saçmalığın daniskası 😆
sünnetliyken penis hangi işlevini yerine getiremiyormuş ki 🙂
göğüslerin belirli bir yaştan sonra alınmasında bir mahsur yok demekki 😀 zaten kanserde 40 yaşlardan sonra oluyor genellikle.bence ilk önce düşün sonra yorum yap 🙂 sünnette kesilen deri penisin baş kısmını yani sinir hüücrelerinin en fazla olduğu kısmı korur ve nemli tutar.ayrıca bu deride bir çok sinir hücresi barındırmaktadır.zaten işe yaramayn bir şey olsaydı orada bulunmazdı dimi??? 😀
Öncelikle Avrupa veya dünyadaki penislerin % kaçının sünnetli yada sünnetsiz olduğunu nereden biliyoruz?
Vücutta herşeyin ölene kadar bir işe yaraması diye bir hadise yok.Safra kesesi veya apandistin olup olmaması sindirim sistemine ne kadar katkı sağlıyor veya zarar getiriyor?
Şükür ki oramdaki sinir hücrelerim gayet sağlıklı çalışıyor.
Tuvaletimi yapıyorum. Çocukluğumdaki gibi bir sidik kokusu oramdan burnuma gelmiyor.
Ejaküle oluyorum.Herhangi sağlıksız bir durumla karşılaşmadım.
Hem Sünnet 3 dinle başlamış bir olay değil ki.İnancı gereği sünnet olmak diye bir kavram da yok zaten.Sünnet tarih öncesi çağlarda bile bilinen,yazılan ve resmedilen bir unsur.Diğer dinler de bu uygulamaya katılmış yada katılmamıştır.Din baskısı ile hemen nasıl bağdaştırılıyor bu konu anlayamıyorum.
Anketteki şıklar da gayet saçma