Uyelik Subat 2018. Genellikle yeni telefon numaralari uzerinden yeni uyelikler acarak veriyor bu ilanlari...
Evet aynen öyle yapıyorlar.Uyelik Subat 2018. Genellikle yeni telefon numaralari uzerinden yeni uyelikler acarak veriyor bu ilanlari...
Uyelik Subat 2018. Genellikle yeni telefon numaralari uzerinden yeni uyelikler acarak veriyor bu ilanlari...
Bence birisi bizimle dalga geçiyor.🙂)))
Gibson 70s fribute Acil satılıktır - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 526514651
Bir daha baktım da geçmiyor da olabilir. Yanlış anlamış olabilirim.Bence birisi bizimle dalga geçiyor.🙂)))
Gibson 70s fribute Acil satılıktır - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 526514651
Genelde bu hataları dolandırıcılar yapıyor les paus gibson fribute falan aslında bizi uyarıyorlar daha da bunun üstüne dolandırılmak için uğraşmayın diyeBence birisi bizimle dalga geçiyor.🙂)))
Esp Eclipse Fr Flameburst- Seymour Duncan - Sitede Tek - En Uygun ESP Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 535352354
2500'e eclipse? Headstock falan da pek gerçek durmuyor
Nasıl bi tuzak kuruyor? Ne diyor?Ben aradım görüştüm. Çok sakat, uyarayım. Kurduğu senaryo ucuz tokatçı senaryosu, uzak durun!!
Tahminen kaporacı, ucuza ilan koyup arayanları inandırıp "bu fiyata kaçmaz" psikolojisi ile 250-300 kağıdı cebe indirmek olay...Nasıl bi tuzak kuruyor? Ne diyor?