Evet bu ilanlar. Oradan buradan alınmış fotolarla olmayan gitarlari satiyor çakal.
Arkadaşa bir operasyon çekiyorum şuan. Bakalım tatvana getirecek mi gitarı 😀2 farklı isimle 2 squier cv ilanı açmış ama açıklamadan ele veriyor kendisini 🙂
Squier Classic Vibe 70s Stratocaster HSS Sıfır - En Uygun Squier Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 916449857
Fender Squier Classic Vibe 70s Stratocaster Sıfır - En Uygun Squier Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 915788399
Kavurcuk alem adamsın 🙂
Sahibinden'de mesaj atınca numara otomatik olarak karşıya görünmüyor mu zaten, niye numara istemiş abimiz? 😀
Konum bitlis görünüyor. Müthiş Çoğrafya bilgimle Tatvan'ı salladım fakat arkadaş bir anda Van'a kaçıp kargo işine girdi 😀 Van'daki uydurduğumuz abimizle iletişim maksatlı numara istedi. Şimdi kargola diyip beni dolandıracak mı onu öğreneceğiz 🙂Sahibinden'de mesaj atınca numara otomatik olarak karşıya görünmüyor mu zaten, niye numara istemiş abimiz? 😀
Şüpheli değilde bu kişiler 2 senedir satmaya çalışıyor gitarı 3000 tl den başladı bu fiyatlara çıktıda donanımı güzel ama şekli kötü olduğundan satılmayan bir gitarŞüpheli mi değil mi bilmiyorum haksızlık olmasın ama yazacak daha uygun bir başlık bulamadım ; bugün 3 farklı fiyata Schecter Demir Demirkan Signature gitar ilanı verildi, pek anlamlandıramadım, normal midir aynı günde çok yaygın olmadığını düşündüğüm bir gitar, 3 ilan, 3 farklı fiyat, bilemedim...
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.comElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.comElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Teşekkürler bilgi için, tesadüf olmuş demek ki.Şüpheli değilde bu kişiler 2 senedir satmaya çalışıyor gitarı 3000 tl den başladı bu fiyatlara çıktıda donanımı güzel ama şekli kötü olduğundan satılmayan bir gitar
Yok, o kadar değil; ben çalarım 🙂Tabi şuan bana bedava verseler alıp çalmam 🙂 açıkcası beni müzikten soğutacak görsellikte bir gitar. Ama seveni illaki vardır .
Denildiği gibi ilk iki ilan senelerdir dönüp duruyor ama 3. ilandaki fotolar uyumsuz. İlk foto garaj sitesinden alınmış mesela, altında logosu da var.Şüpheli mi değil mi bilmiyorum haksızlık olmasın ama yazacak daha uygun bir başlık bulamadım ; bugün 3 farklı fiyata Schecter Demir Demirkan Signature gitar ilanı verildi, pek anlamlandıramadım, normal midir aynı günde çok yaygın olmadığını düşündüğüm bir gitar, 3 ilan, 3 farklı fiyat, bilemedim...
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bu tarz bir araştırmayı en son bi photogenic les paul için yapmıştık. Garajda ilanı çıkmıştı. Numarası olunca elim titreye titreye aradım (400tl yazıyordu). Adam numarasını çok önce değiştirmiş ve bir kadın arkadaş açtı telefonu. Bunun için arayan 20. kişisiniz diyince böyle araştırmalar yapmayı bırakmıştım..Denildiği gibi ilk iki ilan senelerdir dönüp duruyor ama 3. ilandaki fotolar uyumsuz. İlk foto garaj sitesinden alınmış mesela, altında logosu da var.
Satılık Elektro gitar Schecter DEMİR DEMİRKAN/Antalya/Çok az kullanılmış Demir Demirkan Signature #631172
Çok az kullanılmış Demir Demirkan Signature / Satılık Schecter DEMİR DEMİRKAN Elektro gitar 1.750 TLhardcase, 17 Aralık 2014, GaRaJ ilan #631172www.garaj.org
Bu olayın sonu ne oldu bu arada ?
Arkadaş dönüş yapmadı. Bende saldım valla, filmin sonunu merak eden olmadi hic 🙁Bu olayın sonu ne oldu bu arada ?