Sahte Gibson.
Uçmuş zaten.
Umarım yanılıp da ilan sahibine haksızlık yapmıyorumdur ama bu gitar bana hiç de orijinal gibi gelmedi.
GibicibicisSahte Gibson.
Hocam güzel saptama, ilan ile ilgili Gibson ile mailleştim, sahte olduğunu doğruladılar. Ama o sırada ilan kalktı ve iki kişi almak için yazmıştı benimle birlikte. Umarım oyuna gelmemişlerdir.
Umarım yanılıp da ilan sahibine haksızlık yapmıyorumdur ama bu gitar bana hiç de orijinal gibi gelmedi.
Hello,
Umarım.Hocam güzel saptama, ilan ile ilgili Gibson ile mailleştim, sahte olduğunu doğruladılar. Ama o sırada ilan kalktı ve iki kişi almak için yazmıştı benimle birlikte. Umarım oyuna gelmemişlerdir.
Böyle bir kaç vatandaş daha var özellikle kadın isimleri ile daha uygun fiyatlara ilanlar açıyorlar, her seferinde şikayet ediyorum bakıyorum isim değişmiş ürünler fotoğrafları ile aynı. Belirli zaman aralıklarıyla iletişim bilgisi istemiştim iki ayrı isim aynı numarayı paylaşmıştı, baktığımda numarada başkasının adınaydı. Yani elden alma şansınız yoksa bu ilanlardan uzak durmakta yarar var.Merhaba
Detaylı fotoğraf istedim, alışveriş aşamasına geçtikten sonra bana gönderdiği fotoğrafları Google lens'te arattım ve attığı fotoğrafların Polonyalı bir siteden alıntı olduğunu fark ettim dikkatli olun.
"oriijinal japon kardeşim inanmıyorsan alma, Irak'tan geldiler sadece bandrolü yok o kadar".
Bu kadar vintage pedalı bulup (hepsi de gıcır gıcır görünüyor) bu kadar ucuza satmak pek mantıklı gelmedi.
Hocam gitarı bugün denemeye gidebilirim bakalım nasıl bir şeymiş 😄
Gitar squier bullet. Satan arkadaş ne sattığının farkında değil. Bullet olduğunu anlatmaya çalıştım fakat 'biz de gitara geçen sene başlamadık' tarzı bir konuşmayla karşılaştım 😀 . Classic vibe sanıp almayın.
İyi pazarlar..
keşke tatile gelmeden önce görseydim bunu Diyarbakır'da yaşıyorum denemeye görmeye giderdim bunu da
Bu kadar vintage pedalı bulup (hepsi de gıcır gıcır görünüyor) bu kadar ucuza satmak pek mantıklı gelmedi.
satıcı arkadaştan pcb fotografı isterseniz konu tartışmaya kapanacaktır. ebaydaki bir örnek pcb ve sahibindeki örnek pcb fotograflarını ekliyorum.
Bence tenezzül etmeye bile gerek yok sahte oldukları belli üretim yılını sormuşlar soru sormak için soruyorsunuz demiş birine de yılların esnafıyız biliyoruz da toplamışız diyor tamam da yıllardır Phaser pedal alırken hiç mi sorgulamadın kardeşim biz niye bundan alıyoruz tam 14 tane 😀 ama güzel kopyaysa denenebilir bence güzele benziyor. Boss'un sarı pedalını görünce güvende hissediyor insan.satıcı arkadaştan pcb fotografı isterseniz konu tartışmaya kapanacaktır. ebaydaki bir örnek pcb ve sahibindeki örnek pcb fotograflarını ekliyorum.
BOSS PH-1R Phaser 1980's Vintage Guitar Pedal Made in Japan ACA JRC4558DD | eBay
This model has a RES knob added to the BOSS PH-1. Therefore, in addition to the refreshing Phase sound, it is also possible to reproduce a harsh sound with resonance. This Boss PH-1R was manufactured in early 1980'S.www.ebay.co.uk
bu ebay
bu da sahbnden
166500 eklentisini görüntüle
sahte olan kısımları ayırt edebilecek kadar bilgilisiniz sanırım. 2 fotograf arasında sahte olanın detayları aktarır mısınız?Bence tenezzül etmeye bile gerek yok sahte oldukları belli üretim yılını sormuşlar soru sormak için soruyorsunuz demiş birine de yılların esnafıyız biliyoruz da toplamışız diyor tamam da yıllardır Phaser pedal alırken hiç mi sorgulamadın kardeşim biz niye bundan alıyoruz tam 14 tane 😀 ama güzel kopyaysa denenebilir bence güzele benziyor. Boss'un sarı pedalını görünce güvende hissediyor insan.
Ben sarı sitede ki ilan için konuşmuştum iki resim arasında ki fark için konuşacak olursak sadece entegreler farklı ki yine aynı özellikli entegrelerdir sadece diğeri muadilidir eski pedal olduğu için artık o entegrelerden bulunmuyordur OD pedallarında ki JRC4558 yerine TL02 kullanılması gibi. TEKRARDAN SÖYLÜYORUM ben ilan için dedim attığınız PCB fotoğrafları için DEMEDİM. Bir de satıcının yorumlarda ki atarlı giderli konuşmaları bana güven vermedi o kadar. Açıkçası pedalın tonu sesi güzelse orijinalliği gram umurumda değil ben bilir kişi değilim.sahte olan kısımları ayırt edebilecek kadar bilgilisiniz sanırım. 2 fotograf arasında sahte olanın detayları aktarır mısınız?