Bir kere kendi modifiye etmedi ise, amerikan standartta, deluxe ve highway serisinde vintage burgu yok.. Hele ki kulaklari ve kasasi vintage, tel gecen yerleri modern bir burgu seti hic yok..Tek string tree olur bunda 2 adet var. Neckplate kisminin altinda lastik, kaucuk benzeri bir malzeme var... Fenderin hic kullandigini gormedim. Ayrica yine neckplate kisminin vida yuvalarinin deliklerinin isciligi rezil bir halde... Capaklari ustunde duruyor. Ve delikler nizami degil...Yine dikkat edilirse, trussrod girisindeki siyah malzemenin ucu kalkmis... Hatta gölgesi sapa vurmus.. Muhtemelen siyah plastik benzeri birsey... Fenderin meksika serileri dahil, trussrodu yukardan ayarlanan butun modellerinde o parca rosewooddur... Seri numara yazisi cok kalin ve boya bir miktar yayilmis gibi. Fender telecasterlarin kopru ustunde , Fender pat pend diye baslayan metala islenmis bir yazi ve sayisal kod bulunur. İlandan gorebildigim kadari ile koprunun ustunde bir ibare bir damga bir seri numara yok. Herseyi gectim. Seri numara zaten komple ofsayt... US21 demis sene ve menşei belirtmis.. Ama geriye kalan rakam sayisi 5... Seri numaranin 6 haneli olmasi gerekiyor.. Yani US21 123456 gibi... Bu arkadas 5 te kalmis 🙂 Kaldi ki herseye ragmen acaba mi diye Fenderin sitesine seri numarayi sorgulattim.. Hic bir sonuc cikmiyor... Decalin kendisi, konumu ,rengi ,fontu kismina girme zahmetinde hic bulunmuyorum bile 🙂