Şüpheli Ilanlar

Net kapora tokatçısı.

Buna 5-6 ay önce 90 olur mu dedim direkt kabul etti.

Şimdi de yine alakasız düşük bir teklifi dakkasında kabul etti.

Gitarı getir göreyim parası hazır diyorum, yok ille kapora diyor, kuzeninin gitarıymış, gitar İran’daymış, gelecekmiş şuymuş buymuş… Whatsapp konuşmaları var da, tuttuğundan 1000-2000 koparacak böyle. Bu herife itibar etmeyin.

Net kapora tokatçısı.

Gitarı getir göreyim parası hazır diyorum, yok ille kapora diyor, kuzeninin gitarıymış, gitar İran’daymış, gelecekmiş şuymuş buymuş… Whatsapp konuşmaları var da, tuttuğundan 1000-2000 koparacak böyle. Bu herife itibar etmeyin.
Ara ara takas da öneriyor. Ne ayak anlamadım.

Net kapora tokatçısı.

90a horizon istiyorsan özelden yaz 🙂 😛
Kapora işini aramızda hallederiz.

Seri no yu fenderin sitesinde arattım ve bir sonuç çıkmadı daha sonra seri numarayı google da arattım ve aynı seri numaralı olan başka gitarlar da gördüm.
Gitar zaten her tarafından bağırıyor ben sahteyim diye 🙂 Burguları, köprüsü, 22 perde olması ,trussrod girişi çevresininde ki gülağacı parça eksikliği, logo ve yazı fontunun farklılığı...

Geri