Epiphone Les Paul Studio "Negative" Limited EditionŞuna bir bakabilir misiniz ben modeli bulamadım
Epiphone Les Paul Studio "Negative" Limited EditionŞuna bir bakabilir misiniz ben modeli bulamadım
Gitar buŞuna bir bakabilir misiniz ben modeli bulamadım
Şuna bir bakabilir misiniz ben modeli bulamadım
Orijinal bu seri ama studionun süslenmiş hali classic alnico manyetikler düşük işçilik daha ucuz tuşe.Şuna bir bakabilir misiniz ben modeli bulamadım
Ladkor Guitars demişti sanki daha önce bir soruda görmüştümSarı sitede dükkanı olan arkadaş kimdir ? hiç Alışveriş yapan var mı ? Gitarlar Romanya'da duruyormuş vs.
"Ben blues'un kökenine, pamuk tarlalarına gidiyorum" diye Çukurova'ya yerleşen Samet diye bir arkadaşım vardı. İki Adanalı kardeşimiz, Tayland'da bi pavyona satmışlar çocuğu. Gitti Samet'im 😔Mesneviden ders aldım, oldum John Scofield gibi
Bi ara Niğde merkezde, türkü bazlı yarı-sentetik progressive glam-rock denemiştik.etnik yapılır jazz yapılır fusion yapılır etnik jazz bile yapılır da etnik jazz fusion değil konyada,türkiyenin hiç bir yerinde tutmaz
Fender gitarlardan gram anlamam ama bunun sahte olduğu fazla belli
Gitar sahte, fiyat gerçek bir blackie strat ın 3 katı.
Bilmeyenler için;Fender gitarlardan gram anlamam ama bunun sahte olduğu fazla belli
Nejat bile çakma 🤣Bilmeyenler için;
Nejat Yavuzoğulları, Bu Mutsuzluk Özlemi'nde stoperdir.
184995 eklentisini görüntüle
Zaten Ebay'de orjinalleri uçuk rakamlara gidiyo.Nejat bile çakma 🤣