Graphtech Black Tusq XL stoklarda gözükmüyor 🙁 Buna alternatif bir marka/model var mı ?
Orada da stok yok 😀 Ebay'e yönelelim. Kafaya koydum SX alıp modifiye edeceğim. CANIMI CEKTİRDİNİZ 😀Ankara'da Solo Müzik bir diye bir yer var mış?
Sitesinde bir çok şey var. İstanbul'da olduğum için firmayı tanımıyorum. Aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.
Solomusic Ankara Gitar Klasik Akustik Elektro Bas Amfiler Yedek Parçalar Aksesuarlar Satış Mağazası
sst57 için ayırma sansın olurmu 1 tane 😀Fender meksika standart ve sx stratlar için pirinç köprü blokları geliyor. Az kaldı. Bekleyin.
tabi öncesini okumadım ;😀 direk satıcı sandım sizi umarım öylesindir 😀sst57 için ayırma sansın olurmu 1 tane 😀
Hocam orada da kalmamış maalesef. Ben de aynı modelin kemiğimsi olanını aldım.Ankara'da Solo Müzik bir diye bir yer var mış?
Sitesinde bir çok şey var. İstanbul'da olduğum için firmayı tanımıyorum. Aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.
Solomusic Ankara Gitar Klasik Akustik Elektro Bas Amfiler Yedek Parçalar Aksesuarlar Satış Mağazası
Kurban bayramında 7 kişi danaya giren duymuştum ama manyetik takımına 3 kişi girmeniz devrim yaratır bence dostlar harikasınız 🙂
İşin zevki zaten modifiye ile ugraşmakta 😀Veya hazir modifiye edilmisi var onu mu satisa versek ne 🙂
Köprü manyetiği ya 😀