mc_GuiLtY demiş ki:ben de 1 kaç şarkısından başka dinlemiyordum..teoman fan'larına saygım sonsuz fakat dinlemiyorum..hatta bana iğrenc bile gelio...sayılı 1 kaç şarkısı dışında..(BANA GÖRE)
summerbreeze demiş ki:nedense teomanı fazla sevemedim ben ya yalnız papatya şarkısını dinleye biliyom tavsiyeniz varmı?hangi şarkısını beğenionuz
summerbreeze demiş ki:nedense teomanı fazla sevemedim ben ya yalnız papatya şarkısını dinleye biliyom tavsiyeniz varmı?hangi şarkısını beğenionuz
Harbi mi diyosun ? En iyi teo yapıyo yani rock muzigi bu ulkede vay be ! Ne cevherler varmısda biz farketmemisiz :roll:teo_avril demiş ki:keske herkes TEO gibi rock yapabilse...
kişisel zevkleri tartışmanın alemi yok.sen sevmeyebilirsin hatta dinlemeyebilirsin de.ama teonun kemikleşmiş bir dinleyici kitlesi var bu bir gerçek.benim için de teoman türkiyenin en iyi müzisyenlerinden biridir.hatta şarkı sözü yazarlığında en iyisidir.nevermore demiş ki:Harbi mi diyosun ? En iyi teo yapıyo yani rock muzigi bu ulkede vay be ! Ne cevherler varmısda biz farketmemisiz :roll:teo_avril demiş ki:keske herkes TEO gibi rock yapabilse...
dalga mı geçiosun.. bozdu :!: :!: :?pessimistic_ demiş ki:teoman ın önceki albümleri harikaydı ama son zamanlarda kendini aşırı derecede bozdu...en kısa zamanda eski haline dönsün...