S
sanal
ya bide teoman için poprockçı fln diyolar ne dersiniz
hadi be oylemiymisdelimakina demiş ki:TeOman'a karşı içinizde bi ön yargı varsa eğer bunu yansıtmayın şunu bilin rockcı insan ön yargılı olmaz
linkin_ali demiş ki:katılmıyorum teoman seven birisi olarak kendi görüşümü söylemem gereksiz olabilir, arkadaşım teomanı sevmez ama konseri oldumu kaçırmaz. Teoman sahne performansı en yüksek sanatçılardan birisi.
delimakina demiş ki:TeOman'a karşı içinizde bi ön yargı varsa eğer bunu yansıtmayın şunu bilin rockcı insan ön yargılı olmaz
serox demiş ki:linkin_ali demiş ki:katılmıyorum teoman seven birisi olarak kendi görüşümü söylemem gereksiz olabilir, arkadaşım teomanı sevmez ama konseri oldumu kaçırmaz. Teoman sahne performansı en yüksek sanatçılardan birisi.
Katılıyorum. Teoman için her bi b*ku diyebilirsiniz (hatta çoğuna ben de katılırım). Ama canlı performansı çok yüksek biri!
asalturkey demiş ki:http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk
fusion-av nickli arkadasın verdiği bu linki izleyin.büyük sanatçı neymiş görün.
şarkıların yarısı arak yarısı cover.
bi de bütün bunlara rağmen yok şarkıları iyiymiş yok büyük adammış.bırakın bu ayakları.kim kimi kazıklıyo yaw
carolgerber demiş ki:Var.Geçmiş zaman 🙂 Çıktı albüm bi hafta falan önce.
carolgerber demiş ki:Yalnız sakıncalı bir albümdeymiş bu.Bir kaç kere dinledikten sonra bırakılamıyormuş.Ortaçgilden İstasyon İnsanları, Yollar, Yağmur gibi şarkıları dinlemek, Teomandan Aşk Nereye Kadar, Yüzünü Dökme Küçük Kız...Beraber söylenen Mavi Kuş, Benimle Oynar mısın...Zamparanın Ölümü ve Bir Tek Sen Yalanı birleşimindeki zamparalık uyumu ve diğer şarkılar..Sanırım uzun süre soundtrack i olacak yaşamımım bu albüm.. 🙂 Bis üstüne bis..yeni konserler de bekliyoruz.