konser o kadar randımanlı olmadı zaten dostlar... ama yıne de sızlerıde aramızda gormek ısterdık... kısmet dıger konserlere eyvallah saolun...
olayın eniyi özeti budur arkadaslar... sonuna kadar katılıyorum...abrekcanbolat demiş ki:the diyv kısa ve öz çaldı. Gayet iyiydi.
Ayrıca organizasyona gelecek grupların (gelmeyenleri kastederek konuşuyorum) biraz daha işi ciddiye almaları gerekir (tabi gelenlerin ciddiyetinden kimse kuşku edemez). Bakın birçok kişi sırf ilk iki grup gel(e)mediği için gitmişler ve hiçbir bar yetkilisi de sahneden veya başka bir yerden : konser şu saatte başlayacak , gecikme oldu vs. şeklinde anons yapmadı. Sabırlı olanlar dinleme fırsatı buldu.
Neyse sonuçta biziz rock bar gruplara iyi olanaklar sunmakta ama bazı gruplar bunu değerlendiremiyor (bkz. cts gel(e)meyenler).
Diyv kısa da olsa bu şansı değerlendirdi. Kendilerini ilerde de dinleyeceğiz sanırım (beste de bekleriz).
Gerekli Açıklamayı Berkay Yapmış Zaten...Benim Ekstra Diyeceğim Berkay Olsaydı Gayet Güzel Devam Ederdi Grup.Hala Devam Ediyor Kalıcı Bir Gitarist Arıyoruz İlgilelere Duyurulur.Diger Başlıklara ve Forumlara da Atacağım Zaten...Sağolsun Berkay Bize Sırıtını Dönmedi...Ayrıca Berkay'ın Konserlerde Ve Yapacağımız Kayıtta YANINIZDAYIM Demesi Yeterince Teşekkür Sebebi...DaveMustaine_64 demiş ki:Çünkü zamanı yok 🙂
The Diyv bir beste grubu ve benim gördüğüm kadarıyla da ciddi düşünen bir grup, benim Diyv'e gerektiği kadar zaman ayırmam imkansız 🙂 Zaten 2 tane grubum var çünkü 🙂
Ama bir süre daha devam edicez, bir şeyleri oturtmuşken 🙂