bunlar bu işin cilveleri bence moruk katlanmak gerekiyor bazı durumlarda :twisted: ayrıca bilirsinki bizim olaysız bir konserimiz olmadı 😆 bar olaylarını hiç açmıyorum zaten... benim son grup fantazılerım artık yok moruk akıllandım 😀 onurum beklerı 13 ünde... sorumsuzluk olayına gelınce valla kim ne derse haklıdır 😀😀 😳silent_guitar demiş ki:sorumsuzluk konusunu hiç açmayın!ayaklarına götürdüğün bir elektro,bir bas,bir pedal ve 9voltluk pilden sonra sahneye çıkamadan dönülen bir konser hayal edin!
bu arada anıl,ne bu nefret,ne bu karamsarlık?gramer hataların var.keşke rusça yazsaydın 😉
eyvallah kardeşim siz olmazsanız olmaz zaten... bekliyoruz...BaTsFLy demiş ki:grup çok sağlam yakında geliyolar akın akın hemde tutulacaklar ben müzikten anlıyosan bu grubu ileride de dinleme şansını bulucağımıza emin
im.grubun dağılmadığını düşünürsek önierinde kimse duramıcak grubun en sağlamı diye yorum yapamıcağım çünkü grubun tamamı aşmışşşşş :twisted:
kendinizi iyi hazırlayın ve mekanları fethedin
hepinize güveniyorum sizde bana güvenin....
13. de Yolcu!Konser gününde görüşmek üzere....
tamam biz varız ama sadece bizle olacak birşey olsa daha ne istersin dimi ???__thediyVwoice__ demiş ki:eyvallah kardeşim siz olmazsanız olmaz zaten... bekliyoruz...
tretorian demiş ki:bugünkü mini konser için çok saolun beyler.. 😉
grup olarak süpersiniz.. diyecek hiç bir söz bulamıyorum övgüler dışında...
ayrıca bir The Diyv dinleyicisi olaraktan bageti elinden fırlayan baterist istemiyorum.. değiştirin o bateristi... :twisted: 😉 (sözümde durdum mert... 😉 )