beyler "the suicider" için bizzat teşekkür etmek istedim. başarılar
wormz bateristi gökhan
wormz bateristi gökhan
arkadaşlar hepinizi tebrikederim 😀 ayrıca saizlerden özür dilerim 🙁 özelliklede mert ten ve dinlemeye gelen arkadaşlardan Twin Pedalın dağılması büyük bir ihtimalle benim yüzümden oldu çünkü Pedalı ben getirdim birazda dikkatsizce taşıdım tekrar herkezden özürdilerim sizler tapılacak adamlarsınız :taptimBronx demiş ki:Evet Arkadaşlar Dünün Yorucu Ve Sorunlu Hallerinden Kurtulmak İçin Biraz Kendime Zaman Ayırdım 😉Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Her Ne Kadar Özel Olarak Sizinle ilgilenemedim Kusura Bakmayın...Bunun da Nedenini Açıklayacagım;
1-)Büyük Umutlarla Getirdiğim Twin Pedal Dagıldı...Nasıl mı Dagıldı?Anlatayım 😉 Sag Pedalın Zincirinin Dibindeki Yer ile Sol Tarafa Baglanan Çubuk Ayrıldı 😆 1 Saat Ek Parça Aradık...Neyseki Oradaki Tonmaister (Doğru Yazdım Sanırım 😀 ) Bi Parça Verdi Cuk Oturdu ...
2-)Yine Taktım Artık Konser Başlamıştı Bi Kere...Bu Seferde Pedalın Altındaki Demir Çıktı 😆 Ehue Konseri Soldaki Pedalla Devam Ettirdim ki , İstedigim Twin Olmadıktan Sonra Neye Yarar + Sol Pedal da Çok Kuvvetsiz Kalmıştı Zamanım Olsaydı Çıkartıp Atacaktım Yani O Derece...
Bu Konserde eXTra Bir Olay Gördüm + Tanık Oldum Yani..Hayatımda Böyle Yardımlaşan Bir Grup Daha Görmedim...Angarya Ve Wormz ' Dan Bahsediyorum...Hepsine Ayrı Ayrı Teşekkürler.Şimdi Onların Forumuna da Yazıp Belirtecegim Zaten.
Konser Güzeldi Twin lerim Dışında...Bu Organnizasyonlarla Bu 2Grupla Yeniden Çıkmak Ümidiyle
Saygılarımla
silent_guitar demiş ki:anıll,anıl,anıl...
kendine güven iyidir ama tecrübeye güvenerek çalışmamak çok yanlış.yaptığın müziğin neresinde olursan ol çalışmayı bırakmamak gerekir.
sonra ummadığın bir yerden al aşağı olursun.
benden söylemesi,çalışmaya devam!