leprosy demiş ki:abi yaşınızın küçük olmasından dolayı insanlar size aptal bi ilgi gösterio!!!
güzel müzik yaptığınızı düşünüosunuz.. gerçekten yetenekli elman var.. oda davulcu... dierlerinin 1 eğitimi bile yok.. hele vokalin... bence bu iş yatar.. yada adam akıllı çalışın.. Demonuzun başarısının tek sahibi Adnan Hoca dır... Bunlar sadece görüş.. dost acı söyler...
hımm gerçekten çok ilginç..
bu gruptaki her elemanın arkadaşım olmasını geçerek objektif bir cevap yazmaya çalışıcagım sana..sonuç olarak ben de bu tarz dinlemem...
sana ilk sorum davulcunun yetenekli oldugunu nerden anladın?bütün şarkılara guzel uyan partisyonlar buldu diye şarkıları o mu yazdı sandın?
eğitim olarak neyi kastettin onuda anlamadım?yani ülkemizde muzık eğitimi veren cok kaliteli okullar varda oraya gitmediklerimi için söylüyosun? vokal konusunda haklısın bazı yerlerde sesi gerçekten iyi gelmiyo ama sonuç olarak kimse anasının karnından iyi bi vokalist olarak doğmuyo..sende bir ensturmanla veya muzık le azıcık ilgileniyosan bunu anlıyabilirdin...
ayrıca 15-16 yaşında elemanları boyle konserlere çıkıp "adnan hoca" nda kayıt yaptırması bile bir başarıyken sen bu iş yatar diyosun...emin ol işin yatıp yatmıycagını grup elemanları ve diğer insanlar daha iyi biliyodur...
daha vokalleri girilmemiş ve mixlennemiş bi kayıdı dinliyipte yorum yapmak da ilginç geldi bana...
ayrıca milletin görüşleri ve beyenileri hakkında yorumda bulunamazsın...(örn:aptal..)
bende sadece görüşlerimi yazdım...