Bu adamlarla çok kez papaz oldum, hatta en son siparisimden sonra bir daha kesinlikle onlardan birsey almamaya yemin ettim.Siparis sonrasi çok agir davraniyorlar, hazirlanmasi kargoya verilip bana gelmesi 10 günü buluyor artik Türkiye'ye girisi gümrük kontrolü ve teslimat derken 1,5 ay sürer kesin. Diger sitelerde ise en çok oda nazlanarak 4 günde elime geçiyor (avrupa içi siparislerimde)
Bu adamlarla çok kez papaz oldum, hatta en son siparisimden sonra bir daha kesinlikle onlardan birsey almamaya yemin ettim.Siparis sonrasi çok agir davraniyorlar, hazirlanmasi kargoya verilip bana gelmesi 10 günü buluyor artik Türkiye'ye girisi gümrük kontrolü ve teslimat derken 1,5 ay sürer kesin. Diger sitelerde ise en çok oda nazlanarak 4 günde elime geçiyor (avrupa içi siparislerimde)
Demekki satis sonrasi kaliyeti düsürmüsler, tube-town u tavsiye ederim su aralar oldukça çabuk gönderiyorlar siparisleri.
estagfurullah,bende herkes gibi bilinen sitelerden aliyorumTube Town iyiymiş. Güzel parçalar var hani.
Abi el atmışken varsa alternatif gitar, amfi, pedal da alınabilecek siteler, bir ara listeler misin sana zahmet?
estagfurullah,bende herkes gibi bilinen sitelerden aliyorum
ilk tercihim Thomann,gitar için ise Ispanyada bulunan bir siteyi kullaniyorum (malaga8.com) Outlet bölümünde çok iyi fiyatlar veriyorlar gitarlara,Schecter exotic star aldim onlardan gitar tertemiz sifir gibi geldi hatta rica ettim 10-46 tel ve sap ayari ile geldi gitar(420€ ya aldim) onun disinda eskiden banzai ile alisveris yapiyordum simdi ise tube-town, elektronik parça gereksinimleri ise conrad.com ve europe-audio.com
Bu konuda Thomann'dan daha iyisi yok bana göre, müsteri hizmetleri tam anlami ile müsteri hizmetleri.ürün elinize ulasmaz ise mail,telefon,fax vs ile derdiniz anlatabilirsiniz ancak müzik store 'da isler biraz daha farkli, onlardanda bir kez alisveris yaptim ikincisini yapmadim 🙂musicstore.com dan alabilirsin hackeiommi , bu arada... Diyelim verdik siparişi ben nasıl takip edecegim bu ürünü ? nerede kimin yerinde , gelmezse derdimi kime anlatacagım merak ettim doğrusu..
yok türkçe destek olmaması normal , da işte ptt ye ne diyecem onu merak ediyorum ..Yani bu ups siparis takip numarası ile mi sorgulayacam , nereye acıp ne dıyecegım ürün elime gelmezse 🙂) kusura bakma , sıkmıyorum umarım ama şu türkiyedeki hırsız hükümet ve insanları gördükçe gerçekten sinirlerim bozuluyor..
thomann'dan aldığınız takip kodunu dhl.de sitesine giriyorsunuz, orada hemen girdiğiniz kodun altında ptt'nin sayfasından takip edebileceğiniz yeni bir kod veriyorlar ve dhl ile işiniz kalmıyor. Ebay'den ürün alınsaydı ve USPS (ups değil karıştırılmasın) Amerikan kamu kargosu olsaydı ebay'in size verdiği o usps numarası ile ptt'den doğrudan sorgulama yapabiliyorsunuz.genel konuşursak, eğer türkiyede ptt dağıtıyor ise size ilk verdikleri tracking no gümrekten türkiyeye girdikten sonra ptt ye aktarılır ve ptt nin sistem üzerinden takip edilir.Ülkeye girince yeni bir takip no vermezler.Hatta bazen nadir olsada, ürün kargoya verildikten kısa süre sonra PTT den takip edebiliyorum ve daha türkiyeye girmemiş oluyor, enteresan 😀 thomann için bilemiyorum gönderdikleri kargo belki farklı prosedür uyguluyordur ama çok sanmıyorum bunu