ben müşteri hızmetleriyle konuştum anormal bir durum olmadığını söyledi. Takıldığında telgraf gelmesi gerekirdi
Diyelimki telgraf geldiginde adresimde değilim bu durumdan nasıl haberim olur?Paniklemeyin bekleyin.. Bazen işlem görüyor, hatta yer değiştiriyor fakat teslim alan memur bilgisayara işlemediği için hareket yokmuş gibi görünüyor.
Takılsa telgraf çekiyorlar..
@aiyiadam Sen de mi Harley Benton 1x12 aldın? İkimizden de fatura çıkmaması zor biraz. Kabin olmasına veya ağır olmasına mı taktılar nedir.
Thomann faturayı kutunun üzerine yapıştırıyor, faturasız yollaması olanaksız, ama çok zorda olsa taşıma esnasindaki olumsuz koşullardan dolayı fatura kutunun üzerinden ayrılmış olabilir.Evet. Keşke almaz olaydım..
Bana uğraşmak istemiyorlar gibi geliyor ve faturasız yollanmış olduğunu da pek düşünmüyorum açıkçası. İspatlayamam tabii.
Bakmadan vergiyi nasıl hesaplasın, tabiki bakıyor.O kutunun üstündeki faturaya bakma zahmetinde bulunuyorlar mı?
Bulunuyorlar çünkü vergilendirme ona göre yapılıyor. Ayrıca kutuyu gümrük memuru açtırıyor ve içeriğe de faturayla uyuşup uyuşmadığını kontrol etmek için bakıp tekrar kapatıyorlar.O kutunun üstündeki faturaya bakma zahmetinde bulunuyorlar mı?