Merhabalar. Bu ürüne vereceğim para resimdeki 788 lira mı yoksa 788+%20 mi onu tam şeyedemedim.
231 avro karşılığı TL'nin %20'si.
Kargo ücreti Gümrük Vergisine dahil değil.
Merhabalar. Bu ürüne vereceğim para resimdeki 788 lira mı yoksa 788+%20 mi onu tam şeyedemedim.
18'i abi.
Takip sayfasından bulunduğunuz ile cargonuz geldiği zaman zaten görüyorsunuz cargonuzun bulunduğu ptt şubesini arıyarak şubeden teslim alacağınızı söyleyebilirsiniz en garanti yol bu adrese geldiklerinde 2 defa geliyorlar zaten teslim edemezlerse o zaman sorun oluyor takip etmeniz gerekiyorArkadaşlar Thomann'dan gitar sipariş ettim fakat 2 hafta içinde evi taşıma durumları var. Eğer 2 hafta içinde gelmezse ve eski adresime giderse gitar PTT teslim edemediklerinden dolayı geri mi yolluyor ülkeye yada gitarın bulunduğu PTT şubesinden teslim alabiliyor muyuz? Bilgis olan var mı?
anladım, teşekkür ederim bilgi için.Internette takip etmeniz ve şubeye geldiğinde teslim almanız lazım. PTT adresi bulamazsa geri yolluyor. Pek de ellerinde tutmuyorlar.
Takip sayfasından bulunduğunuz ile cargonuz geldiği zaman zaten görüyorsunuz cargonuzun bulunduğu ptt şubesini arıyarak şubeden teslim alacağınızı söyleyebilirsiniz en garanti yol bu adrese geldiklerinde 2 defa geliyorlar zaten teslim edemezlerse o zaman sorun oluyor takip etmeniz gerekiyor
Peki kargo adresi olarak şubeyi versek sıkıntı çıkmaz dimi.Ptt Görevli memuru kargonuzu getirdiğinde ona ödeme yapıyorsunuz artık kapıdan.
İyi günler arkadaşlar Thomanndan Referans Kulaklık almayı düşünüyorum Türkiye bağlantılı bankaların kredi kartlarına ya da daha spesifik olarak Paraf karta taksit imkanı veriyor mu ?