Ona da 30 Euro kargo parası ilave ettin mi daha pahalıya gelirLimitde düşmüş,yurtdışından artık anca tel ve askı,pena falan getiririz.
Ona da 30 Euro kargo parası ilave ettin mi daha pahalıya gelirLimitde düşmüş,yurtdışından artık anca tel ve askı,pena falan getiririz.
Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi:Sen kimsin ki ey orta direk vatandaş Almanya'dan ürün alıyorsun? Türkiye'den alacaksın, fırsatçı kazıkçı esnafa ve tabii ki de bana kazandıracaksın, sen kim köpeksin bir ürünü ederi fiyatıyla alıyorsun? Seve seve fazlasını ödeyeceksin, çünkü siyasal islam ve ekonomistlik bunu gerektirir!
Minyatür gitar var, biblo gibi vitrine koyarsınız
Bu kafada bir esnafı destekleyecez yani… çok sıkışırsam başka hobi bulurum 😄Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi:
Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi:
Şu paylaşımın altına o kadar çok şey yazılır ki...Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi:
çok ayıp etmiş yazdık bir kenara...Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi:
Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi:
Zaten antipatim vardı bunlara, dünyanın parasına satıyorlardı ezelden beri, şimdi bu da mum dikti üstüne. Laflara bak.Solo Music Ankara bana biraz sevinmiş gibi mi geldi: