eşikya, uçurtmayı vurmasınlar,gemide,laledi bir asise, tabutta rövaşata, başta olmak üsere, sadri alışığın ösellikle komediden siyade dram ağırlıklı filmlerini nerde görsem, öle oturur islerim,
kemal sunal ilyas salman ikilisini unutmuşum ben...yılların adamları..ali sunalda pek çok film dizide rol alıyor bence babası kadar iyi değil..şener şen zaten başlı başına bi rol adamı.Hala oynar hala film çeker ,eskilerde iyidir ...grainmoustache demiş ki:Şener Şen,Kemal Sunal , İlyas Salman muhteşem üçlü bir ara Halit Akçatepe de dahil oldu ama kızgınım ona rezil ettiler Hababamı.
İlyas Salmanı unutmuşsunuz arkadaşlar.
-(Sarı Mercedes)Fikrimin İnce Gülü bir başyapıttır.Çok iyi performans göstermiş.
Ya nasıl unutursunuz bir kişi bile yazmamış sanırım. Türk Sinemasının en karakterli oyuncusu bence. Çoğu insanı ağlatabilen tek adam ben dahil.
Bu üçlü dünya sandalyeden düşen adamlara gülerken durum komedisini göklere çıkarmışlardır. Ama İlyas Salmanın yeri başka kafa atarım haaa ehihii
Diplomalı Hıyarcı nasıl bir tiptir yau valla bir arpa boyu yol gidememişiz hala var onlardan ben de onlardan olacam...
off abi uçurtmayı vurmasınlar tabi ne kadar harika bir filmdi kaç kere izleyipt ağlamıştım çocukken keşke bi yerden bulabilsekRealHeroOrko demiş ki:eşikya, uçurtmayı vurmasınlar,gemide,laledi bir asise, tabutta rövaşata, başta olmak üsere, sadri alışığın ösellikle komediden siyade dram ağırlıklı filmlerini nerde görsem, öle oturur islerim,