Merhabalar 2004 telacasterim için manyetik ve potans değişimi yapacağım. manyetik ve potansları ben alacağım, elektronik konusunda kimi önerirsiniz?
Bakırköydeyim ama farketmez bakıyorum şimdi.. Teşekkür ederim.İstanbul Anadolu Yakası'nda isen Volkan Özdemir.
Bakırköydeyim ama farketmez bakıyorum şimdi.. Teşekkür ederim.
Beyoğlu tünelde Mothership atölye var Luthier Uğur Keçecioğlu, bende sonex manyetikler vardı onları taktırdım.Manyetiklerden bir tanesinin vida girişi tamamen kopmuştu gitarımın kablolarıda zedelenmişti biraz ona rağmen 2 buçuk saat gibi bir sürede tertemiz iş yaptı, sohbeti tavrı da çok samimidir.Tavsiye ederim.Bakırköydeyim ama farketmez bakıyorum şimdi.. Teşekkür ederim.
kendisiyle kapanan Pera Müzik'te tanışmıştık. Pera müzikteki yaşadığım sallanmama durumu üzerine utku abimle beraber benimle ilgilenen diğer kişiydi... Manyetik konusunda bana yardımcı olup bir arkadaşıma humbucker manyetik sarmıştı.Ben acik ara Burcin Ankara'yi pedal/amfi/gitar elektronigi hususunda ozenini goz onunde bulundurarak siddetle oneriyorum. Her seferinde cok basarili sonuclar elde ettik.
Ben sana Burçin Ankara' yı önereceğim. kesinlikle işini sıradışı şekilde iyi yapıyor.Merhabalar 2004 telacasterim için manyetik ve potans değişimi yapacağım. manyetik ve potansları ben alacağım, elektronik konusunda kimi önerirsiniz?
@suphiba ben de tafsiye ediyorum.Ben sana Burçin Ankara' yı önereceğim. kesinlikle işini sıradışı şekilde iyi yapıyor.
Selamlar. Elimde bir ACG signature gitar var. Neckthrough bağlantısı var. Sıkıntısı ise köprüyü tutan somunlar gövdeye dik bir şekilde durmuyor. Biraz eğimli. Biraz inceleyince farkettim ki gövdenin arka tarafına doğru somunların deliklerinin biri hasar görmüş. Uç kısımda kırılma söz konusu. Neckthroughtan gelen ceviz ağacı ve alder bölgenin birleştiği yere denk gelen somun yuvalarının birinin gövde arka tarafında olan yeri kırık. Öyle sanıyorum ki bir önceki sahibi somunları değiştirirken yatağa zarar verdi. Bu problemi çözebilecek önereceğiniz, fiyatları çok uçmayan güzel bir luthiyer var mı? Mümkün bir ara fotoğrafını atacağım.
+1Beyoğlu tünelde Mothership atölye var Luthier Uğur Keçecioğlu, bende sonex manyetikler vardı onları taktırdım.Manyetiklerden bir tanesinin vida girişi tamamen kopmuştu gitarımın kablolarıda zedelenmişti biraz ona rağmen 2 buçuk saat gibi bir sürede tertemiz iş yaptı, sohbeti tavrı da çok samimidir.Tavsiye ederim.
Asım Can GündüzACG deyince Alan Cringean'dan mi bahsediyorsun?
Beyoğlu tünelde Mothership atölye var Luthier Uğur Keçecioğlu, bende sonex manyetikler vardı onları taktırdım.Manyetiklerden bir tanesinin vida girişi tamamen kopmuştu gitarımın kablolarıda zedelenmişti biraz ona rağmen 2 buçuk saat gibi bir sürede tertemiz iş yaptı, sohbeti tavrı da çok samimidir.Tavsiye ederim.
3 sene once 250 liraya celiklerle degistirmistim. Kurdan dolayi da 300 civaridir su anda. Ankarada kenan turguta yaptirdim.Arkadaşlar merhaba,
93'model stratım var, scalloped klavyeye sahip. Fretleri oldukça kötü durumda, fret değişimi yaptırmak istiyorum fakat scalloped olduğu için de biraz tedirginim. Güncel fiyatlar hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba?
Yazık olmuş güzelim gitaraAkustik gitarıma relic işlemi yaptı Uğur, düşündüğümden daha iyi oldu. Ayrıca on numara adam, tavrı, iş ciddiyeti, sohbeti... Tavsiye ediyorum.
Mothership guitars diye facebook' tan ulaşılabiliyor.