Araştırma yaptım sadece tecrübelerinizi soruyorum.Hatay sokaktaki Dore'de sanırım Tolga Bey.Biraz araştırma yapmaya ne dersiniz?
Araştırma yaptım sadece tecrübelerinizi soruyorum.Hatay sokaktaki Dore'de sanırım Tolga Bey.Biraz araştırma yapmaya ne dersiniz?
Aklı olan fatih yılmaz denen insan bozuntusuna gitmez.
Burada muhabbetini falan çok övmüşler de, ya buradakiler muhabbetten anlamıyor ya da ben anlamıyorum. Sürekli karşısındaki insana si... soka... diye hitap eden, andaval andaval ben her şeyi biliyorum sen bir b.k bilmiyorsun demeye getirten, parasızlıktan cüzi bi indirim isteyince itin bi tarafına sokmaya çalışan bir adam nasıl bu kadar övülmüş anlamadım. Kendisi gitara dokunmadı ama yanında adam çalıştırıyorsa o adamdan sorumludur. Gitara bi sap ayarı yapılmış (orada çok kontrol etmedim bir an önce çıkmak için) eve bi geldim ilk 5 perde cazır cuzur. Daha çok şey derim de, gerek yok.Hayırdır?
Aklı olan fatih yılmaz denen insan bozuntusuna gitmez.
Fatih’i cok eski tanirim. Neredeyse 20 yil once laylaylom da calisiyordu, metal grubunda caliyordu. Malesef Fatih’de bu var. Samimi davranicam diye seviyeyi yerlere indiriyor. Bir kere bir gitar goturdum fii tarihinde, gain kaybi vardi. Once gitari bi 15 dakika asagiladi, gitardan soguttu beni. Sonra tamir etti.Aklı olan fatih yılmaz denen insan bozuntusuna gitmez.
Erkan Sızarlar ile görüşebilirsin. Sanılanın aksine yaptığı bas gitar kadar klasik gitar yapmışlığı vardır 🙂İzmirde klasik gitar üzerine bilinen luthier var mıdır ?
Erkan Sızarlar ile görüşebilirsin. Sanılanın aksine yaptığı bas gitar kadar klasik gitar yapmışlığı vardır 🙂
Teşekkürler.Evet aynı yerde hala erkansizarlar.com da adres vardı sanırım tam ama bence bir telefon aç atölyede olmayabiliyor bazen.
İsmail Dalgın var barlar sokağında; SRV Müzik'le çok yakınlar. Gitar gövdesi yaptırdım ona. Efsane işçilik çıkardı. Fiyatları da makul. Yalnız iyi işçilik beklentisi varsa zaman konusunda taciz etmemek lazım😀Herkeze merhaba,bana İstanbul'da fiyat konusunda düzgün bir luthier tavsiyede edebilirmisiniz?(Sayın F.Yılmaz hariç,luthier gibi,usta gibi belki çok başarılı ama fiyatlar çok uçuk)