10 gün sonra göndermek nasip oldu bugün kargoya verdim en kötü ayın 12sinde ulaşır diye düşünüyorum. Gelişmeleri yazacağım.LuthierTurk abi kesinlikle mükemmel bir insan telefonda konuştuk en kısa zamanda gitarımı ona emanet edeceğim.
1 saat bilemedin 2 saate yaparlar hangisine verirsen. Entonasyonu kendin de yaparsın ama hem o hem action için sap ayarının doğru olması gerekli.String action ve intonation için nereyi onerirsiniz Istanbul'da? Birde ayni gun icinde bekleyip alma sansim varmi herhangi bir yerde, birakip gitmek istemiyorum...
Kendisi cok guzel custom gitarlar yapan cok yetenekli ve bilgili genc bir luthier. Ben kendi gitarimi gozu kapali teslim ederim kendisine (ki yakin zamanda yanina gitmeyi dusunuyorum bir takim bakim ve modifikasyon isleri icin).İstanbul'da Mehmet Çınar'ı (Sycamore) önerir misiniz? Shielding ve bir iki ufak modifikasyon için gideceğim.
İstanbul'da Mehmet Çınar'ı (Sycamore) önerir misiniz? Shielding ve bir iki ufak modifikasyon için gideceğim.
Erkan Sızarlar 05425815719İzmir'de özellikle gitar boyama işinde iyi olan bir usta arıyorum kimi tavsiye edersiniz?
Erkan Sızarlar 05425815719
İzmir'de yok, İstanbulda Mesut Usta varErkan Sızarlar'ın verdiği fiyat beni aştı biraz. Başka bildiğiniz biri var mı?
antalya'da iyi bir yer bilen var mı? 1-2 frette sıkıntılar var(tümü de değişebilir bilemiyorum) ve ayarların yapılması lazım.