Vallahi iyi olmuş bu açıklama, biz de meraktan çatlardık Norton_Antor neden ekipman listesini yazmamış diye! 😉Norton_Antor demiş ki:Çok uzun olduğu için buraya sığmaz.Yazmıyorum o yüzden.
Vallahi iyi olmuş bu açıklama, biz de meraktan çatlardık Norton_Antor neden ekipman listesini yazmamış diye! 😉Norton_Antor demiş ki:Çok uzun olduğu için buraya sığmaz.Yazmıyorum o yüzden.
ozibozi demiş ki:Şİmdi o çalana bakar sözünden şunu anlıyorum..eline klean tonlu bir gitar alan adam jınjınlı tonları çalışına göre alır di mi?
Bulloween demiş ki:Konuyu dağıtmak istemiyorum ama genç arkadaşların şu ekipmana bakmaz çalana bakar lafını biraz düşünmelerini isterim. Bu lafı eden zatlar genelde müthiş gitar çalan kişilerdir ve bu işe başlayan veya başlamayı düşünenleri motive etmek için söyledikleri tatlı bir yalandır. Steve vai'i elinde 100$ bir gitar ve 15 watt combo bir amfi ile çaldığını düşünsenize. Lütfen önce mantık, sonra laf. Hiç 100$ ve 1000$ bir gitarı elinize alıp şöyle 3-5 hafta çaldınızmı? Çaldıysanız bu sözün gerçekten güzel bir motivasyondan fazlası olmadığını anlarsınız.
Bulloween demiş ki:Bazı şeyleri öğren veya aş öyle tartışmaya devam edelim.
DreamofStyks demiş ki:Ayrıca bazı şeyleri aş derken sen neyi aştın ki bana ders veriyorsun çözebilmiş değilim o kadar aşmışsan bi aktiviteni görelim bi konserine gidelim bi demonu dinleyelim hiç olmazsa şu forumda benim çeyreğim kadar aktif olsan!
Hellhound demiş ki:DreamofStyks demiş ki:Ayrıca bazı şeyleri aş derken sen neyi aştın ki bana ders veriyorsun çözebilmiş değilim o kadar aşmışsan bi aktiviteni görelim bi konserine gidelim bi demonu dinleyelim hiç olmazsa şu forumda benim çeyreğim kadar aktif olsan!
Ankara'nın en eski ve köklü gruplarından biri olan Knightmare'ın kurucu elemanlarından birine şu sözü söyledin ya helal olsun.90'lı yılların başından beri düzenli olarak çıkılan konserleri sayarsak baya bir aktivite olmuş.Sadece piyasayı sürülmesi kalan albümü(kayıtlar çok çok önceden bitti) ise hiç saymayayım.İş forumlarda aktif olmak değil, gerçek hayatta aktif olmak, illa imzaya yazmak gerekmiyor hangi grupta çalınıyorsa.
Bulloween demiş ki:Peki niye Demir yaklaşık 2000$ tutan süper ibanezi yerine o gio ile konsere çıkmamış?
Bu tartışma çok çocukça olcak galiba. Bazı şeyleri öğren veya aş öyle tartışmaya devam edelim.