Hellhound demiş ki:Metal müzikle ilgilenip de Knightmare'ı duymayan bi adam hele ki büyük bir şehirde yaşıyorsa zaten bazı şeylerin farkında değil demektir.Tabi bunlar öyle forumlarda sayfalarca geyiği dönen karı kız tavlamak için değil de gerçek müzik yapmak için kurulan gruplar olduğu için şu zamanda bilinmemesini de normal karşılamak lazım.
Bu tartışma çok çocukça olcak galiba. Bazı şeyleri öğren veya aş öyle tartışmaya devam edelim.
Olay şu ki Bulloween'in bu yazdıklarına bu kadar sert cevap vermen hele ki 'kişilik sahibi olamamış', 'rahatsız mısın arkadaşım sen?' gibi tabirler kullanman ,çok gerekmedikçe düşünce yazmadığım, çoğu olaya sessiz kaldığım halde bu müziği seven ve saygı duyan birisi olarak çok ağırıma gitti.Alıngan birisin belli ki ama bu çıkışını muhtemelen gergin bir anında cevap yazmana bağlıyorum.Sitedeki mesaj sayısı insanların buradaki rütbesini yansıtsaydı emin ol nicklerinin altına kazandıkları rütbe çerçevesinde edebilecekleri hakaretleri de belirtirdik kendilerine ama öyle bir şey yok.Kullandığın tabirlerde biraz daha dikkatli olmazsan siteden uzaklaştırılacağını belirtirim.
Beni tanımayan birinin "bişeyleri aşta gel " demesi ağır olmuyoda benim ona verdiğim cevap mı ağır oluyo? Hadi lütfen bırakalım bu demokratik havalarınıda taraf tutmaya gelelim !
Ayrıca ne zaman mesaj sayımı öne sürdüm ben pardon ?
Birde sen önerini getir bakalım uzaklaştırmak için gerekiyorsa uzaklaştırsınlar, kimin rütbesini kullandığıda ortada sanırım.
Birde önceki tartışmamızında bununla hiçbir alaksı olmadığını söylersen daha inandırı olcaktır.
Birde bu sitede neden bir Ozbeksel veya KorayE ile veya Burak'dan böyle bir uyarı almadımda senden alabiliyorum merak ettim.
O kadar uzaklaştırmam gerekilseydi o kadar Moderatör'den birinin aklına gelir uyarısını yapardı herhalde bi akıllı sen değilsin.