Markaların bazen farklı modellerinde kullanmayı tercih ettiği poliasetal maddesinden üretilmiş hiçbir penayı kullanamıyorum. Olay densite farkı mıdır yoksa başka bir durum mu bilmiyorum fakat bu maddeden yapılmış penalarla çalarken berbat bir şekilde telleri tuttuğunu ve hız kestiğini hissediyorum. Ibanez'in sand grip olanını çok severek almıştım. 2-3 saatlik bir çalım süresinin sonunda bir daha nereye koyduğumu bile hatırlamamak üzere unuttum kendisini. 15 yıldır olduğu gibi jazz III ile devam ediyorum.
Ne zaman piyasaya çıktığını bilmediğim sarı renkli şeffaf bir versiyonunu kullanıyorum bu aralar. Normalde kırmızı olan tek tercihimdi ama bunu da sevdim. Hızlı erime sorunu yok diyebilirim ve daha sert bir yapıya sahip. Haliyle tuşeyi bir miktar artırıyor gibi hissediyorum. Ağırlıklı metal ve türevleri çalan, jazz III ü de bilenlerin gayet seveceğini söyleyebilirim.
Ne zaman piyasaya çıktığını bilmediğim sarı renkli şeffaf bir versiyonunu kullanıyorum bu aralar. Normalde kırmızı olan tek tercihimdi ama bunu da sevdim. Hızlı erime sorunu yok diyebilirim ve daha sert bir yapıya sahip. Haliyle tuşeyi bir miktar artırıyor gibi hissediyorum. Ağırlıklı metal ve türevleri çalan, jazz III ü de bilenlerin gayet seveceğini söyleyebilirim.