John Petrucci Jazz III kullanıyorum. Sanırım bundan böyle başka bir pena kullanmam...
Kırmızı jazz III yok , cık cık cık olmamış , adettendir ister bir tane 😀
Bu kadar pena icinden en rahat ettigim iki penam kenarda duranlar. Özellikle ındıan rosewood olan modeline hastayim (öbürüde buffalo kemiği).O kadar plastik pena alacağıma keşke 3-4 tane daha timber tones alsaydım. Ton olarakta calım rahatlığı olarakta cok başkalar. Plastik penalarıda zaman zaman kullanıyorum ama timber tones lara bir kere alıstım mı plastık olanlar (özellikle küçük olanlar)ele tuhaf geliyor. Plastik olanlardan ise J-Pler ve ibanez extra heavyleri seviyorum. Yuvarlak uçlu penaları genelde sadece ritim gitarda kullanıyorum (ritim gitarda tok bir ton alabilmek için). Ama sarı Tortex 0.73 lerin yeri gerçekten ayrıdır. Dunlopun en sevdiğim penalarından.
Benimde tek favorim en sağdaki olan.... Ağaç dan metale kadar onlarca penam var ama bunu tek geçerim... Birde hiç bir penayı sivri ucuyla çalamıyorum. Kenarı yuvarlatılmış olan kısımla çalarım hep 🙂
Kirmizi vardi da kayboldu 😀 simdi 6 siyah 1 kh var ama caz uc defteri kapandi simdilik 😀Kırmızı jazz III yok , cık cık cık olmamış , adettendir ister bir tane 😀
Bende bunlardan 35 tane var. Erimiyor da pena, duruyor öyle 😀 İlk sırada Petrucci Jazz 3 var, ondan sonra da jazz 3 ultex. Ton olarak da hissiyat olarak da çok hoşuma gidiyor, ama çok çabuk eriyor ultexler (hafif saydam sarı olanlar)John Petrucci Jazz III kullanıyorum. Sanırım bundan böyle başka bir pena kullanmam...
Ulan parayla bir çalamadım gittiDunlop Max Grip Nylon Standart 1.14,
o yoksa cüzdanda her zaman bir 5 Kuruş saklarım 🙂