Dava penalari Kadikoy'de TNT Muzik satiyor, bircok modeli de mevcut. Soyulmuyorlar hic, bayagi uzun sure de dayaniyorlar beklendiginin aksine, ben inanilmaz derecede memnunum sahsen.bunların uçları soyulmaz mı sonradan tellere takılır? dava satan yer var mı Tr de denemek isterdim.
Dugain babydug acetate ve dava grip tips (yol arkadaşlarım, terleyen ellere birebir) haricinde; çok beğenilen jazz 3 ve black ice ı sevmedim rahat değiller. dadi nin penaları ilk zamanlar güzel geliyor fakat bir müddet sonra intihar sebebi oluyor 🙂 jim dunlop tortex ler de terleyen ellere birebir fakat "ah uçları sivri olsaydı" demekten kendimi alamıyorum.. (çakıyla bıçakla sivrelttin mi de olmuyor arkadaş biçimsiz duruyor sevmiyorum buradan jim dunlop tortex penasını üretenlere sesleniyorum; "lütfen şu penanın sivri olanlarını da yapalım. altenate picking i seven ve elleri terleyen insanları düşünün! Lütfen bilinçlenelim 🙂 )
valla elim çok terlediği halde elimden kaymıyor kırmızı PG penaları. ayrıca bi kere cebimde unutmuşum ve çamaşır makinesinde yıkanmış. çıktığında dışındaki kaygan zeminin bi kısmı gitmiş. böylelikle daha da elime oturan bi pena haline geldi 😀paul gilbert kullanan arkadaşlar, çok kaymıyor mu o pena? ben yara bandının kenarlarını kesip üstüne yapıştırdım öyle kullanıyorum yoksa imkansız 😀