Evet Lilly'i unuttum, zaten onu görünce her an ağaçların arasından sıfatına s.çtığım Jack çıkıp da Kate we have to go back diyecek diye korktum anasını satayım.
Filmin haricinde biraz kişisel rahatsızlıklardan devam edeyim. Okursanız amma da mızmızlandın diyebilirsiniz ama yapacak bir şey yok, adı üstünde rahatsızlık.
Yok ben bu 3D olayına alışamadım ve alışamayacağım da... 4 ya da 5. tecrübemdi, yine bunaldım arkadaş.
Hani tüplü dalışı hayatınızda ilk kez yaparken o ağızlığı ağzınıza taktıklarında nefes almakta bir zorlanırsınız, boğulacakmış gibi hissedersiniz ya, ben hep öyle hissediyorum işte salonda 3D olduğu zaman. Zaten hayatımda ilk kez 3D izlemeyi isteyerek bir filme gittiğimde (Gravity) salon 3D değildi (benim mallığım elbette), oradan da bir sinir hali var.
Ya o arı marı sana geliyormuş gibi oluyor iyi güzel de ben onlara vauuuvv çekerken başka şeyleri kaçırıyorum arada. Gözlükler zaten palyaço gözlüğü gibi, fena daraltıyor beni, bir türlü yerleştiremiyorum gözüme (güneş gözlüğü beğenemedik olum 30 senedir, ne tıridi'si allasen). E zaten takınca perdeyi daha da karanlık görmeye başlıyorsun... Şu filmin güzel bir ripi çıktığında, tekrar seyrederken çok daha fazla keyif alacağıma eminim.
Lan zaten kardeşimin kelebek fobisi var, çok ciddi boyutta bir fobi bu öyle makara filan değil, Bilbo ağacın üzerindeyken o kelebekler çıkıp üzerimize gelir gibi olduğunda bizimkisi çığlığı bir bastı, bir yandan utancımdan nereye gireceğimi şaşırdım bir yandan da gülme krizi geldi... Bacıma yanlış yok ulen başlarım kelebekli 3D'nize. : )
Neyse uzun lafın kısası yok abi ben bu işi sevmiyorum.
Ama daha sinir bozucu olan bir şey var, o da laptop ekranı kadar ekranı olan o öküz gibi cep telefonundan sabahın 02.45'inde sinema salonunda feysbukunu kontrol eden insan modeli. Oğlum ruh hastası mısın, o saatte niye böyle bir şey yapıyorsun. Hayır çükün mü düşer bakmasan? Telefondan öyle bir ışık geldi ki, sanki salona güneş doğdu ya. Hay sosyal medyanız batsın arkadaş ne biçim müptela olmuşsunuz. Bu vesileyle siz sevgili forumdaşlarıma seslenmiş olayım, yapmayın şöyle öküzlükler. Yaptınız demiyorum bak! :mal:
Kitabı okumuş olmak/okumamış olmak bağlamındaki diyaloglara giremiyorum daha önce de söylediğim gibi... Karakterler eklenmiş iyi mi olmuş kötü mü olmuş bilmiyorum artık. Ben bu kitabı okuma/okumama hususundaki puştluk kontenjanımı Game of Thrones'da dolduruyorum. : ) Yalnız o ejderha çok caz yaptı onun bir aklını almak lazım. Ne çene varmış susmadı pezevenk.
Daha sanırım 300 Rise of an Empire'a kadar sinemaya gitmem, ayrıca gece matinesine hiç gitmem; ulan salona bir girdik ki bütün çalışanlar gitmiş ve salonu o bombok haliyle deplasman otobüslerinden pis bir şekilde bırakmışlar. Koltuklar boydan boya tuzdu anasını satayım.