seven psychopaths:
in bruges insanı tiyatro yönetmeni martin mcdonagh'ın 2.filmi. muhteşem diyaloglarıyla ağzım kulaklarımda izledim bu şiddetli kara mizahı. adı üstünde 7 tane psikopatın hikayeleri var. enteresan muhabbetler ve beklenmedik anlarda patlayan şiddet. özellikle sam rockwell'e bayıldım. önceleri pek tutmazdım herifi ama yıldızlaşmış burada. in bruges kadar olmasa da sevenini çokça tatmin edecektir.
captain phillips:
kaptan filipis 2013 ün çok iyilerinden. sonunda Somalili korsanlar olayına el atıldı. gerçek bir olaya dayanan kaçırma hikayesi. 2 saatlik nefessiz izledim. tom hanks tamam ama esas gerçekten Somalili olan korsan rolündekiler çok gerçekçiydi. bundan sonra da iş bulur bunlar. ve sadece "kötü korsanlar,mazlum Amerikalı" gibi bir anlatım da yok. velasıl kelam çok iyi film.
aeon flux:
aşkım charlize oynuyor diye izledim bunu. çok çok kötü film çıktı. bilimkurgu da çok iyi yaptığını sanmakla-sıçıp sıvamak arasında ince bir çizgi vardır. bu sıvamak tarafında. mtv yapımıymış zaten. kariyerinden sildirsin bu filmi. lütfen aşkitom...