dangerous method:
crononberg abinin fiziksel deformasyodan psikolojik deformasyona bulaştığı bir film. Beşiktaşlı viggo mortensen, Sigmund Freud rolünde. keira ise ibretlik oynamış.gerçek olaylardan alınma.sadece psikoloji ve Freud severlere öneririm.
the ex:
zach braff in scrubs dışında oynadığı filmleri pek tutmazdım ama bu filmi sevdim.underrated kalmış bir komedi. new york ta aşçılık yapan adamımız çocuğu olunca geçinememeye başlar. sonra hanımın memleketine giderler çalışmaya. bir yandan iş ortamında ki garip tiplerle bir yandan evliliğini kurtarmaya çalışır. scrubs seven bunu da sevebilir.
filth:
James mcavoy (hastasıyız dedeeeeeeeeeee) Joseph Gordon levitt in bu kıtada ki şubesi gibi. şeytan tüyü var herifte. bu film kopartıyor! gördüğüm en sosyopat karakteri barındırıyor. filmin adını verircesine pislik bir polis karakteri. rahat durmuyor zıpır piç. bana kalsa Oscar verirdim bu herife. trance filminde de böyle uç bir herifi oynamıştı. favori filmlerden oldu. arkadaş ortamında izlenirse daha da etkili olabilecek bir içeriğe sahip. gelelim içeriğe;
o karısının kendisi olduğunu tahmin etmiştim ama başka herife gittiğini değil kadın ve çocuğun öldüğünü düşünmüştüm. uçakta ki zenci muhabbeti buymuş meğer. kadında da zevk yok amk. dünya da ki en tipsiz zenciyi bulmuş açık ara. tabii sorunun kaynağı terk edilmesi değil belli ki. ölen erkek kardeşi durumu var. bir yanı kaza desede belli ki itivermiş.babasıda anlamış çocukken ne olduğunu. en azından intiharı onurlu derken sonda yine kayışı koparttı ama sandalye isyan etti buna. 😀 içtiği sigara ve kokainden ben kafayı buldum lan. muhhahaha.