Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben denedim, sohbete dahil olan kişiler çok şans eseri ve içerik çok ilgi çekici olmadığı sürece çok zor ilk dönemlerde izlenmek. Cidden emek
isteyen bir sey...
Ortak yayın vs. seni bir süre tabiri caizse "boost"layacak bir ekip yani şu an birçok yayıncı böyle büyüyor ya da işte dediğim gibi içeriğinin çekiciliği, reklamlama, samimiyet gibi konular ve bunlardan da öte ekipmanlar...
Ortak yayın vs. seni bir süre tabiri caizse "boost"layacak bir ekip yani şu an birçok yayıncı böyle büyüyor ya da işte dediğim gibi içeriğinin çekiciliği, reklamlama, samimiyet gibi konular ve bunlardan da öte ekipmanlar...
haklısın. ekipman olayı var evet aşmış yayınlar görüyorum ben de. yani dandiri dündik bir tek kamera / ama yüksek çöz. ve düz yayınla biyerlere gelmek çok basit değil herhalde... organik büyüme olsun yavaş yavaş ama kaliteli olsun diye hep kafamda var ama içeriğin ilgi çekmesi de ayrı olay...
haklısın. ekipman olayı var evet aşmış yayınlar görüyorum ben de. yani dandiri dündik bir tek kamera / ama yüksek çöz. ve düz yayınla biyerlere gelmek çok basit değil herhalde... organik büyüme olsun yavaş yavaş ama kaliteli olsun diye hep kafamda var ama içeriğin ilgi çekmesi de ayrı olay...
Aslında işte yaptığın şeyi biraz kaliteli yapsan mesela hangi enstrümanı çaldığını bilmiyorum ama yayında bir şeyler çal sonra kesit yap sağa sola kısa kısa video yapıp atabilirsin. Bir sürü kişi de bu sayede biraz ünlendi. Aslında ekipman işi çok aham şaham şeyler -giriş seviyesi için- gerek yok...
Ben mesela Minecraft, Valorant falan oynuyordum yayınlarda aynı anda gitar çalıyordum. Yaklaşık 1 ay kadar ve beklemediğim şeyler de olmadı değil. Birkaç kişi bana "raid" attı, biri bana 20 sub hediye etti (chatte konuşan 3 kişi bile yok falan falan) yani. Yine de içinde böyle bir şey varsa dene ne olacak!
bu tarz şeylerde gördüğüm kadarıyla uzun bir öğrenme ivmesi var, çok uzun süre aynı yerde saymaya yılmazlık göstermek gerekiyor, belki 2-3 yıl düzenli, maddi manevi bir karşılığı olmadan devam ettirmek vb...
hiçbir işte para kazandıracak seviyeye gelmek kolay olmaz ama sevdiğiniz ve ne olursa olsun yapmaya devam etmekten keyif alacağınız bir şey ise bu tarz yayıncılık, izlenmeseniz de mutlu edecekse ancak o zaman o kadar devamlılık sağlarsınız...