Atalay demiş ki:
BUnlar benim Jackson soliste taktığım manyetikler.
Hepsi Seymour Duncan
Humbucker TB4
Single ortada JB
Keyboard tarafında hotrail custom vintage '57 (sanırım böyleydi ismi)
Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
DrB demiş ki:Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
Yanlisin var.
Belki eski sahibi falan bahsettigim seyi yapti. :?:
B
hasicktear demiş ki:Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
orjinal manyetiklerinden memnun değilmiydin?
Atalay demiş ki:DrB demiş ki:Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
Yanlisin var.
B
Birden fazla deliği olsa ben satın almazdım o manyetiği çünkü gitarımın deliklerine uymaz yuvasına girmezdi. Benimki her iki taraftan da tek delikli. :roll:
DrB demiş ki:Atalay demiş ki:DrB demiş ki:Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
Yanlisin var.
B
Birden fazla deliği olsa ben satın almazdım o manyetiği çünkü gitarımın deliklerine uymaz yuvasına girmezdi. Benimki her iki taraftan da tek delikli. :roll:
Ne yuvasi ne deligi. JBjr'in iki tane bobini yok mu? Bir tanesinde senin koydugun resimde vidalar var otekinde de allen kafalar var. Senin gitarina uyup uymamasi ile ne alakasi var. ?????? :roll:
Goz var nizam var, ve acik secik enteresan bir soru soruyorum sana? Cevap vermeyeceksen verme, problem degil. Ama goygoya bu yastan sonra kel alaka sekilde gelecek halim de yok! :roll: :roll: :roll:
nasi yani ? 🙂Atalay demiş ki:hasicktear demiş ki:Atalay demiş ki:Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.
orjinal manyetiklerinden memnun değilmiydin?
Memnundum ama Seymour TB4 humbuckerı Dave Mustain'in elinden hediye olarak aldım. .
Melkor_666 demiş ki:Atalay hocam sizin bu marty friedman style dediğiniz KE kaç oluyo bende KE3 var ben ona EMG takacam sert ton istiyom ne diyonuz gidermi yada aktif başka birşey önere bilrimisiniz.