😉opium_tea demiş ki:ben vermedim 🙂 haketmiyoruz oy almayı :evil:
😉opium_tea demiş ki:ben vermedim 🙂 haketmiyoruz oy almayı :evil:
Ozan_eklips demiş ki:Arkadaşlar ben de çalışmanızı gerçekten beğendim. İlk turu da geçmişsiniz umarım en azından ilk 10 a kalırsınız ki adil olmayan bu ortamda gerçekten hak ettiğinizi düşünüyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim ...
bad_luck NSS'da grubun başına 0 konmasını eleştiren bir kişiye demiş ki:buna üçkağıtçılık yakıştırması biraz garip geldi bana ya da şöyle diyeyim bunun kötü birşey olduğunu neye göre düşündün onuda anlamadım....biz o sıfıları insnlar listeyi dinlerken V harfi sonda olduğu için bize gelene kadar çoktan oy verip sayfayı kapatır diye koyduk...sonuçta herkes yaptığı parçanın dinlenmesini ister ki parçasına güveniyorsa bunu dinletebilmek için elinden geleni yapar...bizim amacımızda buydu ve işe yaradığınıda düşünüyorum...ama sen bunu ahlaki değerlerle bağdaştırmışsın nasıl başardıysan...ne yani sen şimdi dinleyicilerin aptal olduğunumu söylemek istiyorsun?? başında 0ı gören her dinleyici "aaaa bunun başında 0 var mutlaka oy vermeliyim" gibisinden birşey düşündü ozaman senin mantığına göre....böyle şeylerle bi yere varamazsın ben polemik olsun diye birşeyler yazmadım bundan önceki mesajımda kaldıki buraya istedğimide yazabilirim haddimi aşmadığım sürece!!!şununda altını çizdim önceki mesajımlarımda ama sen bunları ne şekilde okudun yada ne şekilde anladın bilemiyorum, dedimki bende oylamanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum herkes gibi ama bu aşamada oylama hakkında yapılan gereksiz polemiklerin yersiz olduğunu düşünüyorum...
VİRÜS-BAS GİTAR
buna göre,"aa gün gelir de bi yarışmaya katılırsak (ki bu yarışmada gruplar da kesin alfabetik sıraya göre sıralanırlar!)ön sırada olmak için kesinlikle a ile başlayan bir isim bulmayız" gibi bir düşünceyle hareket etmeleri gerekiyor grupların. 🙂 sonradan konan "0" ın,grup isimlerinin başharfleriyle karşılaştırılması biraz garip olmuş.-pisces- demiş ki:iyi de arkadaşım o zaman a harfiyle başlayan grup ismi koymak da etik değil,onu da ele,b harfiyle de koymak etik değil,onu da ele... alfabetik sıralama olmasaymış madem... kime ne grubun adının başına ne koyduundan...ben belki sondan başlıyorum dinlemeye,o zaman yaptıkları etik olucak mı senin açından...