Lacost demiş ki:
Şimdi size dönelim.Yaptığınız parça ile ilgili hoş açıklamalar bekliyorsunuz.En ufak eleştiride parlıyorsunuz ve her şeyin bir açıklaması var.Yaptığınız parça ticari amaçlı.
En ufak duygu yok...Bu tarz bir parçaya yorum beklemenizde son derece gereksiz...Çünkü bu bir eser değil.Araç.Amaca yoğunlaşmış bir araç...Lütfen biraz daha hissedin biraz daha doyurun ruhunuzu.Üstünüzden ünlü olma gerginliğini atın.
Altını çizerek söylemek istediğim bir şey var.Hiç birinizi tanımıyorum.Lütfen kişisel olarak algılamayın ve bana kızmayın.Sizleri meslektaşlarım,kardeşlerim olarak görüyorum.Başarılar dilerim.
öncelikle bizim bu forumda ya da başka bir forumda parçamızla ilgili yapılan her hangi bir kötü eleştiriye karşı tepki gösterdiğimizi hatırlamıyorum...insanlar sınırlarını bilmediği, sadece birşeylere bok atmak için ya da sırf konuşmak için konuştuğu zamanlar doğal olarak tepki gösterdiğimiz oluyor. sen demişsinki parçanızda hissiyat yok bana hiçbirşey hissettirmedi... şimdi kalkıp sana tepki gösterirsek söylediklerinde haklısın ama biz bu tür yorumlara açık olduğumuz için bu foruma başlık açtık...insnlar müziğimiz hakkında konuşsun diye yaptık bunu!!!!
en başından beri söylediğimiz şuydu; yeni bir grubuz bu da ilk bestemiz.Bu kadar çabuk beste yapmamamız gerekiyordu belki de sonuçta 3 4 ayda bir grubun soundu ne kadar oturabilir?
ama bir aradayken birşeyler yapabildiğimizin farkına vardık ve bu sırada yarışma başlamak üzereydi...son anda yetiştirilimiş bir parçadır bu...ama bana sorarsan başlangıç için bence gayet iyi bir çalışma oldu!!! sana göre öyle olmaması zoruma gitmedi hatta tam tersine açık konuşmandan dolayı teşekkür ederim...bu şekilde yapılan yorumlar bir grup için her zaman avantajdır...
söylediklerin üzerinde eminim benim gibi grup arkadaşlarımda düşünecek....
ilgin için teşekkürler!!!!!
ViRÜS BAS GİTAR