servatis_a_periculum demiş ki:sizi burda gördüğüme çok sevindim..Nasıl yapsamda ulaşsam ben bu insanlara diyordum.Şarkınızı tamamen sizi hiç tanımadan bilmeden objektif olarak dinledim. zamanı gelince eleştiri de yaparım şuan için söyleyeceğim şey, şu sıralar gece gündüz dinliyorum yarışmada sonuna kadar destekleyeceğim.görüşmek üzere.tuğçe.
IbanezRB demiş ki:Arkadaşlar başarılar.Yolunuz açık olsun
opium_tea demiş ki:hiç yorum yok 🙁
dt-lacrimale demiş ki:opium_tea demiş ki:hiç yorum yok 🙁
🙂 üzülme üzülme
sizin sayfanız olduğunu bilmiyordum ve pek çok kişi de fark etmemiştir mutlaka.
Şahsen nss başlığına tek bir ileti yazdım, o da bestenizin muhteşem olduğu ve şuan için yarışmaya katılan sizden başka hiçbir grubu beğenmediğimdi.
Genel olarak konuşmak gerekirse; 3 ay önce kurulan bi gruptan bu kadar kısa sürede böyle bir iş çıkıyorsa her bir elemanınız gerçekten çok yetenekli ve ne istediğini bilen kişiler demektir!
Gerek bu yarışmada gerek diğer müzik yaşantınızda her zaman sizi destekleyeceğim, hatta şimdiden pek çok kişiye bestenizi dinlettim, dinletmeye de devam edeceğim. Hatta belki şuan için abartı ve erken bir söylem olacak ama ben arkadaşlarıma sizin için "en sonunda türkiye'de dinleyebileceğim 2. bir grup çıktı" diyorum. Ama isterseniz şimdilik bu cümleyi "izmir'de" olarak değiştireyim.
Size başarılı bir müzik hayatı dilerim (zaten böyle devam ederseniz aksi olması mümkün değil) Gözüm üstünüzde olacak, mümkün olduğunca az hatalı, mümkün olduğunca kısa sürede iyi yerlere gelebilmeniz dileğiyle...
opium_tea demiş ki:inan okadar mutlu oldum ki abartı gelicek biliyorum ama gerçekten yorumunu okurken tüylerim diken diken oldu birinin bizi gece gündüz dinleyebilecek kadar beğenmesi çok güzel çok teşekkürler.
Yarışmadan pek umutlu diiliz açıkçası 744 grubun arasında şansımız pek yok zaten kimin tanıdığı fazlaysa o kazanacak.tekrar teşekkürler
ben de sana katılsam.. 😉jokermg demiş ki:Şarkıda özellikle elektronik öğelerin çok hoşuma gittiğini söylersem umarım önceki mesajı yazan arkadaşı üzmüş olmam 🙂
MG
-pisces- demiş ki:Öncelikle parçanın yaratım sürecinde hiç bi işe yaramadığım için,bazen kötü yorumlar yaptığım için,bazen çalışmanızı böldüğüm ve ilgi beklediğim için özür dilerim 🙂
Sonuç olarak ;çıkan parçaya elektronik öğeleri açısından öncelikle ısınamadığımı ama bazen arka arkaya dinlemekten de vazgeçmediğimi farkedip aslında sevdiğimi söyleyebilirim artık... Kalitesinden ve kalitenizden ,çabanızdan, isteğinizden, yeteneğinizden ve bir gün istediğinizi elde edeceğinizden şüphem yok zaten...