Gezegen demiş ki:Listenin başında veya sonunda olmanın, benim fikrimce fazla bir önemi yok.. bu konuyu uzatmanın anlamıda yok. zaten ilk katılımda sıralama karışıktı sanırım.. neyse İlk 100 içinden farkedilmek zor olmasa gerek. Bu arada sarkınızda gayet güzel tebrik ediyorum.. başarılar ...
kallipardi demiş ki:gelecek yılda grubun adını nokta parça adınıda supersound koyun.
NOKTA-SUPERSOUND
hem nokia'ya yaranmak için boğaz patlatmanıza gerenk kalmaz hemde dikkat çekip müziğinizi geniş kitlelere dinletirsiniz(ee yanlışmıyım sıfır taktiği gelecek yıl sökmez,yeni şeyler bulmak lazım).
Yarışmayı kazanınca bana laf edecekmişsiniz sevinirim şahsen.(sonuçta bende müzisyenim cevabınızı veririm)bence sahneye çıkınca aryukenle başlayın ardarda komboları döşeyin.hatta sıfırınıza laf ettilerya "o" yazan tşörtler giyip öyle çıkın.
tevazu sahibi olun biraz arkadaşlar.biraz zamanın ve şartların farkında olun.yaptığınız hataların farkında olun ve bunu kabullenin.bu yaptığınızın açıklanacak bir yanı yok.siz üçkağıtçılık yapmasanızda yine sizi dinleyenler olur.sevenleriniz mutlaka olur.ama bunu artırmak için köylü üçkağıtçılığı yapmanıza gerek yok.başarılar.parçanızı indiriyorum hadi bakalım
hellheat demiş ki:Açıkçası nokia başlığı altında favorilerimi yazarken virüs ün karşısına 0 olayına ufak bi dokundurma yazmıştım...
aslına bakarsanız evet etik değil... ama kaç grup etik olarak orda ki... en azından kimisi gibi kendi aldıkları mail adresleri ile o listeye girmiş değiller (en azından şarkı ile aldıkları tepkilerden çıkardığım sonuç bu)...
etik değil mi??? hayır değil!!! ama xxxtiredin en azından suç değil... sadece şarkınızın 100'lerce zırvalık arasında eriyip gitmesini engellediniz... "0" kendi aklına gelse düşünmeden yapacak insanlar da var sırf aklına gelmediği için sizi eleştiren (herkes demiyorum)...
boşverin iyi yaptınız aklıma gelse ben de yapardım...
kallipardi demiş ki:müzikte ahlak diye birşey vardır.her zamanda olmuştur.müzikal zeka her zaman takdir edilmelidir.fakat doğru yerde kullanıldığı sürece.(müzikte kullanılanı oluyor)benim sizlerle yada sizin gibilerle bir sorunum yok ama özellikle bazı "kaybedenler"in sizinle bazı sorunları olmalı.yıllarca uğraşanların,müziğe hayatını adayanların sizlerle sorunu elbette olmalı.
"otuzbeşine" gelip bar köşelerinde sürünenlerin,sırf dürüst oldukları için hakettiği yerde olmayanların sizlerle sorunu olmalı.en başta vicdanınızın sizinle sorunu olmalı.
nokia platformu önemli değil ama gerçeğin bir yansıması olduğuda su götürmez.camiada birileri sürekli önde olma telaşı içinde.haklı birileri,samimi birileri,bu işe emek veren birileride görmezlikten geliniyor.
genç insanlar buna emek vermezse ilerde sizlerde bu çamur deryasında silinir gidersiniz.bu bakımdan birbirimizi kollayacağız.herkesin hakkına sahip çıkacağız.doğruyu beraberce bulacağız.
daha vokal kaydını adam gibi alma zekasına sahip olmadan "sıfır" çakalım işi alalım yapmayacağız.
şarkınızıda indirdim.cd'yede kaydettirdim.dinliyorum evde falan.besteleyen arkadaşı tebrik ederim.ama dediğim gibi iki akor (E-C) üzerine kurulu bir parça.dediğiniz gibi iki akorada parça olur fakat ben o sıfır koyan parlak zekadan cayır cayır komplike birşey beklerdim.en basit ninni dört akor.
hellheat demiş ki:Ya arkadaşlar... allah aşkına yeter ya... ya ben anlamadım sizin olayınızı... niye bu kadar büyüttünüz ki... hayır bi yerden sonra ezik bir duruş, bir kuyruk acısı sergilemeye başlamışsınız gibi oldu (benzetmelerimden alınmayın lütfen)... tamam kim ne derse desin... kimse sizin adınızın başında 0 var diye elenmedi ve öyle sanıyorum ki siz de kendi kendinize yüzlerce oy atmadınız.. hayır insanlar ağzı köpüklü muhabbetlerine malzeme arıyorlar sizde buna mama oluyorsunuz... bence kendinizi yeteri kadar anlattınız artık bu konuda susun... sizi destekleyen de var desteklemeyen de var... ne kadar konuşursanız konuşun insanların fikirlerini değiştiremezsiniz... kendinizi yıpratıyorsunuz...
hellheat demiş ki:bukalemundar kardeş... bence bişeyin zırva olduğunu söylemek faşizm değil zevk meselesidir... senin bu söylediğinden sırf bu adamlara destek olmak için diğerlerine bok atıldığı gibi bir sonuç çıkıyor ki bu yanlış..................................................................................................................
ayrıca senin mantığınla bakarsak; beğenmediğini söyleme hakkına sahip ve bu hakkını kullanan insanları (kendimi böyle görüyorum) laf olsun diye konuşan insanlarla bir tutup faşistlikle suçlama faşizmine düştüğünü söyleyebilirim.................
ekipmanların maddi değeri ile şarkıların kaç akordan oluşmasının ne alakası var anlayamadım. yani progresif veya caz sadece trilyonluk aletlerle mi yapılabiliyor?MusicMan demiş ki:hala daha parçanın 2 akor üzerine kuruldugunu iddia etmeyede devam eden arkadaslarada son bi şey sölemek istiyorum..
bizim elimizdeki 5 milyonluk aletle bu kadar kayıt çıkıyordu..kusura bakmayın