evren baba "bu bağlamda" lafı baya takılmış sanki ağzına, aklıma geldi de ibrahim hocayı hiç özlememişim
wantedvocal demiş ki:funky_marla demiş ki:önceden biri bana britney çalıyo bi grup deseydi baya yadırgardım heralde,ama dinleyince ööle olmadı,demekki önyargılı olmamak lazımmış.başarılarınız devamını dilerim...
britney konusunda böyle düşünen çok kişi var aslında ama senin de söylediğin gibi biraz daha geniş bakmak gerekiyor. çünkü yaptığımız şey "cover" ve sonuçta bir şekilde bizi yansıtan, bizim yorumladığımız bir şey olarak ortaya çıkıyor. 🙂
Kanca-gtr demiş ki:Selamlar... Ya Skin çalmışken Trashed de çalsanız güzel olur ya..Benim favori parçalarımdandır 🙂
Kanca-gtr demiş ki:Selamlar... Ya Skin çalmışken Trashed de çalsanız güzel olur ya..Benim favori parçalarımdandır 🙂
terelelli demiş ki:Demo geldiii kesinliklee beklediğimden süperr 😉
başarılar ... 😀
onuratess demiş ki:wanted için çocuğumu keserimm....... yok böyle bi grup... grup elemanlarına selamlar.. tabi usta parmak evren baba ve harika kız çağıl' a ayrıca selamlarr 🙂 michael jackson yorumlarınızın harika olduğunu da söylemeden geçmiyim 😉
orhun_7 demiş ki:evet geldik 1 aylık maratonun sonuna geldik 1 ay boyunca birlikte şarkılar ekledik şarkılar en güzelinden çalındı , eğlenildi , deliler gibi içildi ama maalesef yine sizden ayrılmak zorunda kalıyorum.. 🙁 biliyosunuz ki grupta hiçbirinizi birbirinizden ayırmadan hepinizi ayrı seviyorum. 6 ınızda benim için çok önemlisiniz çok uzun zamandır nerelerden nerelere geldik beraber ama bundan sora eminim ki bu grubun ne olursa olsun sırtı yere gelmicek. kimsenin denemediği şarkıları bu grup denicek en süperinden çalıcak yine herkes hayran olucak.. belki 6-7 ay görüşemicez belki görüntü olarak sizin yanınızda olamıcam ama şunu bilin ki siz sahnedeyken ben kenarda bi yerde her zaman içen menajer olarak sizi izliyor olucam.. hepinizi çok seviyorum en kısa zamanda görüşmek üzere.... Menejeriniz her zaman sizinle...
Yaxoo demiş ki:Alive ile çok uyumlu görünüyosunuz. Aman nazar değmesin..
Soundmax demiş ki:Oy Oy soundu mükemmel bir grup daha hatta oda biosta Alive gibi. Aman ne güzel. Bornova gruplarından sonra ilaç gibi geliyosunuz müzisyenliği tattırıyosunuz. Teşekkürler