Warmoth işçilik olarak çok çok iyi, fiyatı da ona göre. Hazır gövde ve saplar çok uygun fiyata, ancak TR ye vergi ve kargo girince ağlatıyor. Binding yapmak çok zor iştir, inlay de öyle. Fiyat ta ona göre tabi. Ben de aylardır hazır gövdeerden bakıyorum, bir iki çok güzeli var ama yine de custom yapınca tam istediğim gövde çok pahalıya çıkıyor. Bazı konularda gitar firmalarının bazı imalat boyut kesim ile ilgili hakları dolayısıyla bazı tip kasa ve sapları yapmıyorlar: mesela conversion olan 24 fret ve bindingli bir sap yapmıyorlar. Headstoka yazı ve logo yapmıyorlar. Gövdeye ekstradan cila öncesi logo, arma, yazı koymuyorlar. Biraz ikna ve tanışma sonrasında belki şansınız çok ufak konularda ekstra ücrete tabi yaptırabiliyorsunuz: mesela Joe Satriani'nin gitar jak girişi gibi farklı noktaya delik açtırmak gibi. O da şansınız varsa oluyor, yoksa delmeden kapalı gönderiyorlar sen uğraşacaksın artık...
Warmoth tam istediğim gibi sap ve gövde yapsa bir kereye mahsus yaptıracağım, bir de headstoka logo ve yazı yazdırabilseydim değmesin yağlıboya...