Ablayı teselli etmek için "vergiler sana yol, su, elektrik olarak dönecek" mi desin.Neyse yapacak bir sey yok, Amerikan ekonomisi icin kucuk, senin icin guzel para...
@TürkRockçı hocam geçmiş olsun 😔
Ablayı teselli etmek için "vergiler sana yol, su, elektrik olarak dönecek" mi desin.Neyse yapacak bir sey yok, Amerikan ekonomisi icin kucuk, senin icin guzel para...
Ablayı teselli etmek için "vergiler sana yol, su, elektrik olarak dönecek" mi desin.
@TürkRockçı hocam geçmiş olsun 😔
Lafın bana diye anlıyorum 😊Artik ekipmanlarinla guzel guzel video atarsan bol bol tebrik ederiz.
Yok be alınganlık yapmıyorum. Gerçekten bana söyledin sandım 😁Hocam bu alinganlik neden?
Gercekten soruyorum!
Olay trajikomik, vergi ve masraf yukunden kurtulmak istenirken yasanilan bu durumu, kimseyi incitmeden birazcik "ti" ye aldigimi dusunuyorum. Bunun disinda giden gitmis zaten kimsenin can sagligina dert gelmesin.
Olayi kisisellestirmeyelim lutfen.
Sizin sahsinizda degil fakat boyle enteresan bir tecrubeyi ben yasasam bastigim her notayi ceker buraya koyarim. Hatta ilk coverim " ah o gemide bende olsaydim" bile olabilirdi. 😁
Tamamdır teşekkürlerbisey olmaz, sadece valize koyacaksaniz havaalani guvenligi cantayi actirir, bu ne lan der? cins cins bakar. sonra tamam devam der.
Birşey olacağını düşünmüyorum. Ben de getirdim daha önce pedal v.s. sorun olmadı. Ama şimdi bazı hava yolu şirketleri bu el bagajlarının kiloları konusunda sıkıntı çıkarıyor sanırım. Çok emin değilim bu konuda amaMerhabalar yurtdışından daha önce thy ile kabinde 2 gitar getirdim.Bolca pedal da getirdim.Şimdi avrupadan yine kabinde 1 adet kondenser mikrofon getirmek istiyorum.8 kg'lık bagajda sizce bir sorun olur mu alet baya hassas? Mikrofon getiren oldu mu acaba daha önce?
Getirdim sorunsuzTamamdır teşekkürler