Selamlar. Epey güçlü bir çıkışa sahip S.Duncan Blackout serisi manyetik seti kullanıyorum. Sahnede kullanmak için ucuz yollu bir kablosuz çözüm arayışındayım. 2.4ghz'den uzak durmak istiyorum açıkçası çünkü çoğu wifi modem bu frekansı kullanıyor malum. 5ghz veya UHF alacağım alırsam. Lakin bir çok okuduğum ve izlediğim kaynağa göre bu tür kablosuz çözümler aktif manyetikler ile nedeni bilinmez bir şekilde uyum sağlamıyormuş, gelen sinyal normalden yüksek olduğu için empedans ile ilgili bir durum olabilir diye düşünüyorum.
Velhasıl, bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorum ve önerilerini duymak isterim. 7-8ms üzerini anlayabilen ve bundan rahatsız olan biriyim, yıllarca ses kartı ile PC üzerinden çalışınca insanın kulağı aşırı hassaslaşıyor sanırım. 5ms civarı gecikmesi olan ve çalımı/duyumu rahatsız etmeyecek cihazlar için önerinize açığım.
Velhasıl, bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorum ve önerilerini duymak isterim. 7-8ms üzerini anlayabilen ve bundan rahatsız olan biriyim, yıllarca ses kartı ile PC üzerinden çalışınca insanın kulağı aşırı hassaslaşıyor sanırım. 5ms civarı gecikmesi olan ve çalımı/duyumu rahatsız etmeyecek cihazlar için önerinize açığım.